La Festa Major de Palamós 2023 ja té el cartell amb la imatge que la representarà

La Festa Major de Palamós ja té la imatge que representarà enguany aquesta activitat festiva.

El jurat del Concurs de la imatge de la Festa Major de Palamós 2023, reunit ahir dimecres 3 de maig, va escollir el disseny elaborat pel palamosí Pitu Portas, que es basa en una composició encapçalada pel campanar de Palamós i la cua de la gamba, que sorgeixen d’un mar representat per unes cintes blaves amb relleu, envoltats amb elements propis de la festa, com unes notes musicals o les banderetes de colors.

De la imatge guanyadora també s’ha fet una versió específica per a la campanya contra les agressions sexistes que incorpora la frase “Només Si és SI”, potenciant la difusió d’un lema que es promou per a tots els actes que s’inclouen en la Festa Major de Palamós.

Els membres del jurat, format per la regidora de Cultura, Turisme i Biblioteca, així com per diversos tècnics municipals, va proclamar guanyador el disseny de Portas d’entre un total de vuit propostes presentades. En aquesta decisió es va destacar l’originalitat, creativitat i qualitat que es recull en el disseny del cartell guanyador, l’autor del qual rebrà el premi dotat amb 250 euros.

Un ampli programa festiu per a tothom
La Festa Major de Palamós tindrà lloc, com és tradicional, del 23 al 26 de juny, programant activitats pensades per al gaudi de totes les edats.

Concerts, balls, activitats infantils i familiars, castell de focs, espectacles o audicions de sardanes, seran algunes de les propostes previstes dins la variada oferta d’activitats que té el programa d’enguany de la Festa Major i que es duran a terme, majoritàriament, en espais del municipi a l’aire lliure.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp