La Festa Major de Palamós 2024 ja té el cartell amb la imatge que la representarà

Enguany les àrees municipals de Cultura i de Joventut inicien un nou procés per al disseny del cartell, que deixa de ser amb concurs i passa a fer-se mitjançant encàrrec a un/a dissenyador/a local, cada any diferent, que proposarà cartell, tant el genèric de la festa com el corresponent al programa de Barraques, amb l’objectiu de crear, d’aquesta manera, una mateixa línia visual en aquests referents de la Festa Major de Palamós.

Per aquesta edició els cartells han estat elaborats pel dissenyador palamosí Pitu Portas, que pel genèric es basa en una composició de platja, amb colors groguencs i terrossos, encapçalada per un para-sol, sota el qual si pot trobar el campanar de Palamós, un petard, unes xancletes i jocs infantils de platja, o bé un aneguet de joguina, envoltats tots ells d’elements propis de la festa, com unes banderetes de colors, confeti o els focs d’artifici.

En el cas del disseny que s’ha elaborat per al cartell de Barraques, el para-sol es transforma en una pota de pop que incorpora uns grans auriculars en el seu extrem, acompanyada d’un got de Barraques i del campanar de Palamós, i de dos altaveus a banda i banda.

Aquest cartell inclou tota la programació de concerts que l’Àrea de Joventut ha previst per aquesta edició al recinte de Barraques i que tindran lloc del 21 al 24 de juny.

Dins les activitats programades a Barraques es destaca la proposta conjunta que organitzen les àrees de Cultura i Joventut. Es tracta del concert homenatge a la cantant Tina Turner, a càrrec de la formació Black Music Big Band, que tindrà lloc el dia 24 de juny, a les 22.30 h.

Un ampli programa festiu per a tothom

La Festa Major de Palamós tindrà lloc, com és tradicional, del 23 al 26 de juny, programant activitats pensades per al gaudi de totes les edats.

 Concerts, balls, activitats infantils i familiars, castell de focs, espectacles o audicions de sardanes, seran algunes de les propostes previstes dins la variada oferta d’activitats que té el programa d’enguany de la Festa Major i que es duran a terme, majoritàriament, en espais del municipi a l’aire lliure.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp