La Festa Major de Palamós ja té la imatge que representarà enguany aquesta activitat festiva

Un disseny presentat per, Ana García Royo, de Sant Feliu de Guíxols, ha estat l’escollit enguany com a guanyador per a convertir-se en la imatge de la Festa Major de Palamós 2021, que tindrà lloc del 23 al 26 de juny.

El jurat del concurs ha estat format per la regidora de Cultura, així com per diversos tècnics municipals de les àrees de Cultura, Joventut, Participació i Comunicació de l’Ajuntament de Palamós, que han premiat per unanimitat, la creació de l’Ana Garcia per davant de la resta de les 13 propostes presentades, destacant el seu original disseny.

El cartell guanyador ha estat premiat amb una dotació econòmica de 250 euros.

La imatge de la Festa Major 2021
El disseny escollit com a imatge de la Festa Major d’enguany es basa en una composició que inclou un original i acolorit disseny de les lletres que formen la frase “Festa Major de Palamós”, que inclouen elements representatius de l’estiu o la festa, com les banderetes de colors, la música o els focs; així com de característics del municipi, com el mar, la gamba o el campanar.

La imatge també incorpora la frase “Només sí és sí”, seguint la dinàmica establerta en els darrers anys a la Festa Major de Palamós, que té l’objectiu de sensibilitzar en contra de les agressions sexistes i combatre els assetjaments que es poden produir en aquest tipus de festes o celebracions.

Un programa adaptat a les normes de seguretat sanitària
La Festa Major de Palamós 2021, i tal com ja es va fer l’any passat, adaptarà la seva programació d’actes a les normes de seguretat per prevenir contagis per la Covid.

Des de les àrees de Cultura i de Joventut, amb la participació de la resta de serveis municipals implicats, s’està treballant en la proposta d’actes que permetin la realització d’esdeveniments culturals, lúdics i festius en espais a l’aire lliure, amb un aforament limitat i garantint totes les mesures de seguretat sanitària.

La major part d’aquests actes es programaran en recintes del municipi on es pugui delimitar el seu perímetre i on l’accés sigui amb entrada gratuïta, mitjançant la qual es permeti el control de l’aforament.

Un any més es descarten els balls o les activitats multitudinàries, com les tradicionals “Barraques” que tenen lloc a la platja Gran.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

Relacionades per entitat