La Festa Major de Palamós tanca l’edició 2022 amb un destacat èxit de participació en totes les activitats

El castell de focs artificials va tancar ahir diumenge a la nit l’edició 2022 de la Festa Major de Palamós, que destaca pel seu èxit de participació en totes les activitats realitzades i per la bona resposta del públic assistent.

Després d’haver hagut d’adaptar les dues últimes edicions a les normatives Covid, enguany la festivitat ha recuperat la total normalitat i ha pogut reprendre activitats de la programació com les tradicionals barraques a la platja Gran o el castell de focs artificials de cloenda.

Gairebé 25.000 persones han gaudit i participat dels concerts nocturns de barraques, unes xifres d’èxit que coincideixen amb alguna de les edicions prepandèmia. La jornada més concorreguda amb diferència va ser la nit de la revetlla, el 23 de juny, amb els concerts de Diversiones i Diamond Stick, que van acollir a l’espai de barraques David Costa i a la platja Gran més de 14 mil persones.

Els actes centrals de la Festa Major han tingut lloc del 23 al 26 de juny, i es van encetar amb el tradicional pregó que va donar inici a la festa i que enguany ha estat realitzat per la Coral El Progrés, pel seu 125è aniversari.

Els concerts al Convent dels Agustins, la revetlla al nucli de Sant Joan, les activitats infantils diverses o el concert i ball de Festa Major amb la Cobla Orquestra Montgrins, han tingut totes una gran afluència de públic que ha pogut gaudir de l’oferta variada durant aquests dies festius a Palamós.

Destaca també l’èxit de participació en les activitats organitzades des de les entitats locals com la ‘Remullada’ de l’Associació Cultural Showboys, el correbars de Les Folloneres, la representació de l’obra teatral “Sopar reial”, a càrrec de l’Associació de la Gent Gran de Palamós; la tradicional Marxa Mar i Muntanya Vila de Palamós, de l’Associació Atlètica Palamós, o la ballada de sardanes al passeig del Mar de l’Agrupació Sardanista Costa Brava.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

24/07/2024

Relacionades per entitat