La formació musical Acousters presenta diumenge a La Gorga el seu treball “Darrere la porta”

El pròxim diumenge 13 d’octubre, el teatre auditori La Gorga, a Palamós, acollirà el concert de la jove formació musical gironina Acousters, de la qual es destaca l’acurada composició de les lletres de les seves cançons que combinen amb uns ritmes musicals elaborats, barreja d’estils que van des del rock fins al folk.

Aquesta proposta que s’iniciarà a les 19 h, forma part de la programació de concerts que organitza durant l’any l’entitat Joventuts Musicals de Palamós, en conveni amb l’Àrea municipal de Cultura.

El preu de les localitats per a poder assistir al concert de diumenge és de 10€ per a l’entrada general, de 5€ per als membres del Club Tr3sC, mentre que per als socis de Joventuts Musicals, el concert és gratuït.

El palamosí Carles Camós entre els Acousters
El grup Acousters va néixer l’any 2009 i està integrat pels joves músics David Abad (guitarra acústica, elèctrica i veus), Gerard Parés (bateria i veus), Marta Pérez (veu i guitarra acústica), Albert Ramos (baix i contrabaix) i el palamosí Carles Camós (piano i veus).

El 2011 aquesta reconeguda formació musical gironina va estar entre els nou semifinalistes del concurs de maquetes Sona 9 que organitza anualment la revista Enderrock. En aquest bon inici cal recordar també l’atorgament del segon premi al 33è Concurs de la Cançó de Salitja i el primer premi al concurs Argila Pop 2011. El març del 2012 Acousters queda finalista del concurs Track Vendrell i aquell any veu la llum el primer treball discogràfic d’aquesta formació, “Darrere la porta…”, que diumenge presentaran a Palamós i que actualment els porta per diversos escenaris d’arreu.

Des de llavors, han rebut tres nominacions als Premis Enderrock 2012 (millor grup revelació, millor videoclip i millor portada de CD) i el disc ha estat entre els deu nominats a “Disc Català de l’Any 2012″ segons els oients de Ràdio 4.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

Relacionades per entitat