La formació palamosina Gespa Teatre ha estat seleccionada per actuar a la VII Mostra de teatre amateur a Madrid

El Cercle Català de Madrid ha seleccionat la formació Gespa Teatre per a participar en la VII Mostra de teatre amateur que organitza aquesta entitat. L’agrupació teatral palamosina ha estat triada conjuntament amb tres grups catalans més de teatre amateur, que durant el mes de maig participaran d’aquesta Mostra.

L’obra de Gespa que ha estat escollida per aquesta representació és “l’Últim Avís”, que compta amb la direcció de Martí Pàmies, i que la Gespa va estrenar a la Sala Petita del teatre La Gorga a finals de l’any passat, concretament els dies 26 i 27 de novembre, i 3 i 4 de desembre, amb molt èxit de públic.

L’actuació a Madrid tindrà lloc el dissabte 20 de maig, a les 19 h, al teatre Santiago Rossinyol. L’obra “l’Últim Avís” reflexiona sobre els canvis i l’homogeneïtzació del centre de les ciutats d’arreu del món amb la creació de grans centres comercials. L’argument exposa a l’espectador alguns dels motius que hi pot haver al darrere i li qüestiona si hi està d’acord o no.

Aquest espectacle és fruit d’un procés de creació de quatre anys a partir d’una idea inicial i improvisacions. Les actrius i intèrprets d’aquesta obra són: Anna Benaiges (que també és responsable de l’ajudantia de direcció), Alba Cugat, Anna Ferrer, Núria Lisbona i Montse Orpina.

Actualment, La Gespa està fent rodar l’obra “l’Últim Avís” i ja es tenen programats diversos bolos per al darrer semestre d’aquest any, com el que tindrà lloc a la Sala La Planeta, de Girona; o el previst a Figueres.

La representació de l’obra “l’Últim Avís” programada a la VII Mostra de teatre amateur de Madrid, serà la primera que Gespa Teatre, amb prop de 60 anys d’història, durà a terme a la capital de l’Estat.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp