La formació “Trianglezz” protagonista de la proposta musical de diumenge a La Gorga

El pròxim diumenge 29 de juliol, a les 20 h, el teatre auditori La Gorga de Palamós acollirà el concert de la formació “Trianglezz”, integrada pels músics Francesc Ubanell a la guitarra, Alexandre Carbonell al orgue, i “Micky” Izquierdo a la bateria.

“TRIANGLEZZ”
Gestat durant l’any 2011, “Trianglezz” comença la seva aventura inspirat en la sonoritat particular que ofereix aquest tipus de trío: amb l’orgue, guitarra i bateria i la inspiració dels mestres Wes Montgomery i Melvin Rhyne, John Scofield i Larry Goldins o John Abercrobie i Dan Wall, arriben a plasmar aquest tríptic melòdic, harmònic i rítmic.

En aquesta recerca han volgut donar un pas endavant enregistrant el seu primer disc. Un treball titulat Fumata blanca i format exclusivament per composicions pròpies. Precisament totes i cadascuna de les peces d’aquest primer treball de “Trianglezz”, formaran part del programa del concert de diumenge a La Gorga.

Els preus de les entrades per a poder assistir al concert són de 10 €, i de 9 € si aquestes localitats s’adquireixen anticipadament a les oficines de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Palamós (-La Gorga- c/ Ave Maria, 3, 2n pis).

FESTIVAL DE GUITARRA GIRONA – COSTA BRAVA
L’actuació dels “Trianglezz” a Palamós forma part de l’amplia oferta de concerts inclosos a la novena edició del Festival de Guitarra Girona – Costa Brava, que té lloc des de la segona quinzena de juliol a la primera d’agost.

Aquest certamen inclou enguany un total de 21 concerts programats, 7 dels quals es fan a la ciutat de Girona i 14 més repartits entre Platja d’Aro, Santa Cristina d’Aro, Palamós, Llançà i Sant Gregori. A mes s’ha previst dos cicles: un titulat “La gastronomia i la guitarra al món”, que té lloc al Restaurant La Riera de Sant Martí Vell, i un altre de joves intèrprets on es programen els premiats i guanyadors del concurs de guitarra de Girona Josep Ferrer i que tenen lloc a Besalú i Flaçà.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

17/04/2024

Relacionades per entitat