La Gamba de Palamós i la seva Marca de Garantia arriben a la Vall d’Aran

El restaurant Eth Bistró de Vielha s’ha adherit a la Marca de Garantia Gamba de Palamós, convertint-se així en el primer establiment que obté el certificat a la Vall d’Aran i on es pot degustar l’autèntica gamba de Palamós.

Eth Bistró és un restaurant d’alt prestigi gastronòmic, amb una excel•lent puntuació al portal TripAdvisor, que aposta pels plats elaborats amb productes d’alta qualitat. Entre els seus menús degustació, recentment han creat un menú específic de la Gamba de Palamós amb el que fan un petit homenatge al producte més preuat de la vila palamosina. L’àpat que ofereix Eth Bistró referent a la Marca de Garantia té, tant en el primer plat com en el plat principal, la Gamba de Palamós com a protagonista.

La Marca de Garantia, en creixement
Amb la nova adhesió a la Vall d’Aran, aquesta destacada marca de garantia ja compta amb un total de 83 establiments certificats entre barques d’arrossegament del port palamosí, peixaters, distribuïdors, empreses de tranformació i restaurants de la vila, i també d’altres municipis, entre els quals destaquen establiments de prestigi com el restaurant Celler de Can Roca, de Girona; el Casamar de Llafranc; Can Jubany de Calldetenes, o bé el restaurant Bo.TiC de Corçà.

Per tal d’aconseguir la certificació que acredita als seus usuaris, les empreses certificades han passat abans per les corresponents auditories, amb diversos controls i valoracions dels tècnics auditors els quals tenen en compte, entre altres, la qualitat en la manipulació, conservació, transport i presentació que fan del producte Gamba de Palamós aquests establiments.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

20/02/2024

Relacionades per entitat