La Gamba de Palamós mostra les seves qualitats a la fira internacional Seafood Barcelona

La Comissió Reguladora de la marca Gamba de Palamós, formada per l’Ajuntament de Palamós i la Confraria de Pescadors del municipi, ha participat aquest dies a la prestigiosa fira internacional Seafood que ha tingut lloc per primer cop a Barcelona.

Des de el passat dilluns dia 15 i fins avui dimecres 17 d’octubre, la Gamba de Palamós s’ha mostrat al nombrós públic que ha passat per la fira Seafood Barcelona compartint protagonisme amb els principals productes pesquers internacionals, dins una nova acció promocional d’aquest producte que ha organitzat la Comissió Reguladora.

Per a realitzar aquesta nova acció promocional la Comissió Reguladora de la marca Gamba de Palamós ha disposat d’un espai de 12 m2 dins l’estand institucional de Catalunya (PRODECA).

La primera edició de Seafood Barcelona es tancarà avui a la Fira de Barcelona després de tres dies d’activitat amb èxit de públic i expositors. En total l’exposició ha ocupat una superfície global de 12.000 m2 amb la participació de 300 expositors d’alt perfil qualitatiu.

Durant aquests dies aquesta fira ha presentat els principals productes del mar, així com els equips i la tecnologia per al seu processament per a la qual cosa ha comptat amb la participació d’organismes oficials i empreses que han aportat productes pesquers frescos, enllaunats, congelats i serveis complementaris.

MARCA DE GARANTIA GAMBA DE PALAMÓS
La Comissió Reguladora de la marca Gamba de Palamós segueix el pla d’actuació fixat que té com a objectiu principal protegir la marca Gamba de Palamós com a marca de garantia, amb la implantació del reglament d’ús de la marca i la realització de les auditories de certificació de les barques, comercialitzadors, restaurants, tavernes i entitats que permeten certificar l’origen de la gamba, la seva qualitat, la seva promoció, divulgació i prestigi, d’un producte propi i actiu diferencial del municipi de Palamós.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

Relacionades per entitat