La Gamba de Palamós protagonista del nou programa de TV3 “Collita Pròpia” que la televisió catalana emetrà a partir de l’any que ve

Durant el dilluns i dimarts passats s’ha dut a terme a Palamós l’enregistrament de les imatges d’un dels capítols del nou programa de TV3 que amb el nom provisional de “Collita Pròpia” la televisió catalana té previst emetre a partir del mes d’abril de l’any que ve.

Aquest espai que encapçala la periodista Lídia Heredia, tindrà com a objectiu poder parlar, al llarg de 13 capítols, dels productes bàsics d’alimentació catalans des de l’origen fins al plat, destacant el seu valor nutricional, passant pel territori, el paisatge, els oficis o els personatges.

La Gamba de Palamós referent al programa
L’interès del programa amb la seva visita a Palamós ha estat poder aprofundir en l’àmbit del peix i el marisc, fent protagonista de manera destacada l’exemple de la Gamba de Palamós i de l’aplicació de la marca de garantia que gestiona la Comissió Reguladora de la marca Gamba de Palamós, formada per l’Ajuntament i la Confraria de Pescadors del municipi.

D’aquest producte, de la seva pesca, qualitat, comercialització i consum, Lídia Heredia en parla al programa amb el president de la Confraria de Pescadors de Palamós, Francesc Benaiges; amb la cap de la Llotja de Palamós, Cristina Mañas; i amb el cuiner de l’Espai del Peix, Ramon Boquera, el qual li desvetlla la millor manera de cuinar la gamba.

Aquest capítol de “Collita Pròpia” aprofundirà en l’exemple de la marca de garantia Gamba de Palamós que té com a objectiu principal protegir aquesta marca mitjançant la implantació del reglament d’ús de la marca i la realització de les auditories de certificació de les barques, comercialitzadors o restaurants que permeten certificar l’origen d’aquest marisc, la qualitat, promoció i prestigi, d’un producte propi i actiu diferencial de Palamós.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

26/07/2024

Relacionades per entitat