La Mancomunitat Palamós, Calonge i Vall-llobrega inaugura la piscina

Durant els parlaments d’inauguració l’alcaldessa de Palamós, M. Teresa Ferrés ha explicat que “es tracta d’un equipament funcional, modern, amb projecció de futur i que dóna servei a 30.000 persones”. L’alcalde de Vall-llobrega ha assenyalat que “ha estat un projecte molt laboriós que ha suposat un gran esforç de gestió”.

Per la seva part el representant territorial a Girona de la secretaria general de l’Esport de la Generalitat, Josep Pujols, ha afirmat que la mancomuntat i els ajuntaments que la integren “han estat pioners en unir esforços i en optimitzar els recursos amb un objectiu comú”. En el mateix sentit el president de la Dipuntació de Girona, Joan Giraut ha explicat que “aquest projecte que ara és una realitat ha estat un exemple de la unió d’esforços per donar un bon servei als ciutadans.”

Finalment, l’alcalde de Calonge, Jordi Soler, ha remarcat que “tot i que ha estat un procés llarg, el més important és que avui tenim una gran instal•lació llargament reivindicada pels veïns, i la suma dels tres municipis ha estat clau per aconseguir-ho”.

La nova piscina mancomunada es va obrir al públic el passat mes de febrer i durant aquestes setmanes s’ha completat la instal•lació de l’equipament tècnic per a la realització d’exercicis físics en les sales de gimnàstica i de musculació. En l’actualitat aquest modern complex esportiu que dóna servei a una població global d’uns 30.000 habitants, ja compta amb més de 1300 abonats dels tres municipis.

La primera piscina coberta mancomunada de Catalunya esdevé una instal•lació esportiva de 4.222 metres quadrats que inclou una piscina de 25 x 12 m i sis carrers, la piscina auxiliar per wellness, saunes, hidromassatge, així com sales de gimnàstica, de musculació, tres pistes de pàdel, bar i restaurant.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

Relacionades per entitat