La marca de garantia Gamba de Palamós és present al Fòrum Gastronòmic de Barcelona

La marca de garantia Gamba de Palamós, impulsada per l’Ajuntament de Palamós i la Confraria de Pescadors del municipi, és present al Fòrum Gastronòmic de Barcelona que s’ha iniciat avui dilluns i que finalitzarà aquest proper dimecres 20 de novembre.

L’estand conjunt de l’Àrea municipal de Promoció Econòmica i Turisme i la Confraria de Pescadors de Palamós, permet la presentació i promoció de la Gamba de Palamós al públic i empreses del país que visiten el Fòrum, conjuntament amb els principals productes alimentaris catalans.

El regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Palamós, Emili Colls, i el patró major de la Confraria de Pescadors del municipi, Antoni Albalat, han visitat aquest matí l’estand palamosí que fins dimecres serà present al Fòrmum Gastronòmic de Barcelona.

En la jornada d’aquest matí, el fòrum ha acollit un show cooking de gamba de Palamós, amb la participació del patró major de la confraria qui ha explicat la marca de garantia mentre un xef d’estrella Michelin cuinava un plat amb la gamba com a protagonista.

Promoció de la Marca de Garantia Gamba de Palamós
L’objectiu principal de l’acció promocional és poder difondre la marca de garantia Gamba de Palamós, divulgant les empreses que ja en formen part, així com el treball, accions i objectius que s’hi desenvolupen.

Actualment hi ha un centenar d’establiments certificats, entre barques d’arrossegament del port palamosí, peixaters, distribuïdors, empreses de transformació, així com restaurants de la vila i també d’altres municipis, entre els quals destaquen restaurants del prestigi del Celler de Can Roca, de Girona; el Casamar de Llafranc, Can Jubany a Calldetenes, el Bo.TiC de Corçà, o bé el restaurant Eth Bistró de Vielha.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

17/07/2024

Relacionades per entitat