La mostra de cervesa artesana Mar de Birres torna a Palamós el dissabte 16 de setembre

Palamós acollirà el dissabte 16 de setembre la segona edició de la Mostra de Cervesa Artesana Mar de Birres, que a partir de les 12 del migdia i fins a quarts de tres de la matinada oferirà un tast de cerveses artesanes acompanyat de música en viu i tallers infantils. La mostra és organitzada per l’associació Kaòtikes i en col•laboració amb l’Ajuntament de Palamós.

El Mar de Birres ofereix una varietat de cerveses artesanes de productors d’arreu de Catalunya que es complementen amb una zona de food trucks, on es podran degustar diverses especialitats de productes gastronòmics. La música i els concerts en directe seran l’altre punt fort de la festa que animaran durant tot el dia els visitants a la mostra. A més, també hi haurà un espai dedicat als més petits amb tallers i jocs infantils durant tot el dia.

L’esplanada del port, coneguda també com l’estenedor de les xarxes, serà un aparador de cerveses artesanals catalanes amb més de 2000 m2 d’espai a l’aire lliure on poder gaudir d’aquesta proposta lúdica.

Conferència i concerts
A banda del tast, el Mar de Birres oferirà l’oportunitat d’aprofundir en la història i el procés d’elaboració de cervesa artesana amb la xerrada a càrrec d’Adrià Valero, a les sis de la tarda.

Els concerts previstos durant l’esdeveniment s’iniciaran a la una del migdia, a l’hora del vermut, a càrrec del quartet de swing, Sweet Swing i una ballada de Lindy Hop que comptarà amb la participació dels Windy Hoppers. A dos quarts de vuit del vespre serà el cantautor Pau Blanc qui pujarà dalt l’escenari del Mar de Birres i, més entarda la nit, ho farà el grup de versions de pop, rock i rumba The Blackiss. Finalment, el dj Àlex Brull tancarà la Mostra amb música fins la matinada.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

Relacionades per entitat