La Mostra dels Millors Vermuts de Catalunya supera els 3000 tastos a la 4a edició d’aquesta activitat que va tenir lloc dissabte a Palamós

L’espai de la Planassa va acollir dissabte passat, 14 d’octubre, la quarta edició de la Mostra dels Millors Vermuts de Catalunya, on Palamós es va convertir, un any més, en l’aparador dels principals elaboradors d’aquesta beguda que hi ha actualment al país, reconeguts en la darrera edició dels Premis Vinari, i on es destaquen projectes referents com el dels cellers d’Olave, Dos Deus, Antich, de Muller, Miró i Casa Mariol.

El nombrós públic visitant va poder conèixer de prop més de 20 vermuts diferents elaborats per aquestes empreses, dels quals es van servir més de 3000 tastos en les diverses parades ubicades en el recinte.

La Mostra dels Millors Vermuts de Catalunya és organitzada per l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Palamós amb la col·laboració dels Premis Vinari, i va tenir lloc dissabte de les 11 a les 21 h.

L’activitat es va complementar amb la selecció musical que va oferir a migdia el DJ Picantillo Nick, i el concert de tarda de la cantant Sabrina Banfi.

Activitats de tardor a Palamós

Aquesta mostra se suma al calendari d’activitats que Palamós ofereix durant aquesta tardor, que es va iniciar el passat 7 d’octubre amb la fira de Cervesa Artesana “Mar de Birres”, i que després de La Mostra dels Millors Vermuts, segueixen amb altres propostes d’àmbit cultural i esportiu.

Aquest és el cas del Rally Costa Brava Històric que es durà a terme del 26 a 29 d’octubre; el Palamós Outdoor Sports Festival, que es disputarà el cap de setmana del 4 i 5 de novembre; o bé festival de dansa OnaDance, que ofereix un ampli ventall d’espectacles de dansa que es programen durant tot el darrer trimestre d’aquest any.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp