La mostra “Mar de Birres” obrirà demà dissabte la seva quarta edició

Demà dissabte 8 d’octubre, Palamós acollirà la quarta edició de la Mostra de Cervesa Artesana, “Mar de Birres”, que a partir de les 11 del matí i fins a les 12 de la nit oferirà de manera ininterrompuda un ampli tast de cerveses artesanes elaborades a Catalunya.

Un espai privilegiat situat entre la platja i el port
Aquesta activitat es durà a terme, un any més, a l’esplanada del costat del port pesquer, coneguda també com l’estenedor de les xarxes, situada davant mateix de la platja Gran i prop del barri vell de Palamós. Un espai privilegiat que esdevé l’aparador idoni per a la realització de la mostra de cerveses artesanals amb més de 2000 m2 a l’aire lliure on poder gaudir d’aquesta proposta lúdica.

El “Mar de Birres” ofereix una variada mostra de cerveses artesanes d’arreu de Catalunya que es complementen amb una zona de food trucks, on es podran degustar diverses especialitats de productes gastronòmics.

A banda, la mostra oferirà al públic visitant l’oportunitat d’aprofundir en la història i el procés d’elaboració de cervesa artesana, i amb aquest objectiu s’organitzaran, a partir de les 17:30 h, tastos guiats de cervesa artesana. L’organització de la mostra també inclou un espai dedicat als més petits, amb tallers i jocs infantils.

La música i els concerts en directe seran l’altre punt fort de la festa que animaran durant tot el dia els visitants del “Mar de Birres”.

Al migdia, el duet musical LaTrupDuet seran el complement musical ideal per l’hora del vermut. A la tarda, es podrà gaudir del concert de Missip Band (19:30 h). A la nit, un gran final de festa amb el Dj. Adrià Giner (22:00 h).

La Mostra de Cervesa Artesana, “Mar de Birres” forma part del programa d’activitats de la campanya Palamós Gastronòmic 2022, que té lloc durant tot el mes d’octubre i mitjançant la qual es fa protagonista l’àmplia oferta culinària local amb activitats gastronòmiques, lúdiques i culturals.

El “Mar de Birres” també col·labora amb el Palamós Outdoor Sports Festival, un esdeveniment pensat pels amants dels esports a l’aire lliure que es durà a terme aquest cap de setmana al costat de l’espai de la Mostra, i que comptarà també amb una zona d’exposició, una fira de l’esportista i activitats lúdiques.

La Mostra de Cervesa Artesana és organitzada per l’Associació Kaòtikes, en col·laboració amb l’Ajuntament de Palamós i l’Associació per al Foment Empresarial del Comerç i Turisme de Palamós (Fecotur).

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

20/02/2024

Relacionades per entitat