La Nau dels 50 metres serà la seu d’arribada dels Reis d’Orient a Palamós

L’arribada dels Reis d’Orient a Palamós, el proper dimarts 5 de gener, serà aquest any a la Nau dels 50 metres amb aforament limitat, reserva prèvia de localitats i respectant les mesures establertes pel Procicat per a evitar la propagació de la Covid-19.

Per a poder donar cabuda a tots els nens i nenes de Palamós i les seves famílies, la tarda del 5 de gener es faran tres sessions de l’arribada de Ses Majestats a la Nau dels 50 metres, amb entrada dels assistents a les 16.30, 18 i 19.30 h.

L’espectacle que s’ha preparat per a l’ocasió serà de música, llum, foc i un combinat de circ i aeris que portarà els més petits a viure l’arribada dels Reis d’Orient amb tota la màgia d’aquest dia.

Hi haurà un total de 450 localitats repartides al llarg de la Nau dels 50 metres i es muntaran dues pantalles gegants a banda i banda d’aquesta perquè aquells seients que quedin més allunyats de l’escenari tinguin també una bona visibilitat de l’espectacle.

Una vegada finalitzat l’espectacle, tots els assistents, de manera ordenada i mantenint les distàncies de seguretat, passaran per davant l’escenari on podran saludar a distància a Ses Majestats. A la nit, una gegant estrella d’Orient guiarà els Reis pels principals carrers de Palamós perquè puguin arribar a totes les cases.

Les entrades es poden adquirir de manera gratuïta a través de la pàgina web del Teatre La Gorga, a www.lagorga.cat.

L’espectacle també es podrà seguir en directe pel canal de Youtube de l’Ajuntament de Palamós a partir de les 18.30 h.

Els dies 2 i 3 de gener, Campament Reial
La plaça de l’Església acollirà el dissabte 2 i el diumenge 3 de gener, de 16 a 21 h, el Campament dels Patges i Carters Reials que enguany tindrà un aforament limitat i reserva prèvia d’entrades gratuïtes.

Per a poder-hi assistir, s’ha de reservar entrada a www.lagorga.cat i escollir entre una de les deu sessions que es faran tant dissabte com diumenge. Cada sessió tindrà un aforament de 50 persones i una durada de mitja hora.

Des de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Palamós s’organitzen aquests actes complint amb totes les mesures de seguretat sanitària establertes per la Generalitat per evitar la propagació de la Covid-19.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

20/02/2024

Relacionades per entitat