La Palamós Lan Party 2018 s’inicia demà dijous a la nau dels 50 metres amb més propostes al voltant de la tecnologia digital

Demà dijous 6 de setembre s’iniciarà una nova edició de la Palamós Lan Party, la fira tecnològica de Palamós que oferirà fins diumenge 9 de setembre, activitats per endinsar-se en el món digital, de les tecnologies i dels videojocs.

Durant tot el dia i de manera ininterrompuda (de 10 a 23 h) els amants del món tecnològic es trobaran a la Nau dels 50 metres de Palamós, ubicada a la plaça del Suro, per gaudir d’aquesta activitat organitzada per l’entitat Palamós Tecnofan i pel Departament de Joventut de l’Ajuntament de Palamós, i amb la col•laboració de l’Associació l’Ateneu de Palamós, que organitzarà una gimcana fotogràfica de l’activitat i per a tots els públics, que tindrà lloc diumenge de 17 a 19 h.

Un any més la recerca i la innovació seran protagonistes de la Lan Party, amb una àmplia oferta de tornejos en xarxa de videojocs, exposicions retro, tallers i cursos, conferències i xerrades, així com una àmplia zona Lan on poder jugar i aprendre amb les noves tecnologies.

Principals novetats
Una de les principals novetats de l’edició d’enguany és la presència de la companyia Microsoft que oferirà la possibilitat en el seu estand, d’un munt de consoles del sistema XBOX ONE per provar els jocs de manera totalment gratuïta.

Palamós Lan Party 2018 inclou també zona còmic, així com la col•laboració d’empreses com Visyon 360 o Drones Costa Brava, i conferències i tornejos de diversos jocs com: Pacman i Galaxyan, Fifa18, Fortnite, Counter, entre molts altres.

Mitjançant la zona de cursos, tallers i conferències es potencia el vessant formatiu i educatiu del món tecnològic amb la participació de destacats experts.

Recordant el mític Màgic Park
Enguany l’apartat retro fa un especial reconeixement al mític Màgic Park de Platja d’Aro, recentment tancat, recordant les màquines de jocs que van omplir les seves sales. En aquest apartat també es mostraran diverses màquines Arcade restaurades o fetes per l’entitat Palamós Tecnofan amb les que els usuaris podran jugar i recordar aquests videojocs tan populars als anys vuitanta.

La zona Lan i els tornejos tenen un cost d’inscripció, mentre que l’entrada a la Nau dels 50 metres per gaudir de tota la resta de les activitats és totalment gratuïta.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

Relacionades per entitat