La palamosina Dolors Martos, vinculada als mitjans de comunicació locals i a l’activitat comercial del municipi, serà la pregonera de la Festa Major de Palamós 2020

La palamosina Dolors Martos Torroella, serà l’encarregat d’obrir oficialment les jornades centrals de la Festa Major 2020 de Palamós, realitzant el dimarts 23 de juny, a les 20 h, el tradicional pregó d’aquesta activitat festiva.

L’acte del pregó té lloc tradicionalment al parc del Convent dels Agustins, però enguany es traslladarà al parc de l’Arbreda, on es pot limitar l’aforament i garantir totes les mesures de seguretat sanitària vinculades a la COVID-19.

El pregó s’iniciarà amb l’animació de Fefe&companyia i d’un espectacle de màgia a càrrec de Sebas Comedy que tindrà lloc a les 19 h; i es complementarà amb l’actuació dels Gegants i Grallers de Palamós; l’encesa del peveter amb la Flama del Canigó que faran els membres de l’Associació Atlètica de Palamós; i de l’actuació de la cantant palamosina Elisabet Fernández.

La palamosina Dolors Martos
Dolors Martos ha estat vinculada, fins a l’any passat que es va jubilar, als mitjans de comunicació locals i a l’activitat comercial del municipi, des d’on s’ha implicat sempre amb el teixit associatiu del poble, impulsant i col•laborant en iniciatives de foment, difusió i promoció de Palamós, la seva societat, entitats i activitats.

La seva participació en mitjans es va iniciar fa prop de 40 anys a Ràdio Palamós, quant els estudis d’aquesta emissora ocupaven les antigues instal•lacions de la Voz de la Costa Brava i posteriorment també en l’etapa al carrer Orient. La tasca de comunicadora va seguir a Televisió Palamós i també a Televisió Costa Brava.

Precisament va ser en aquests mitjans on va presentar i dirigir programes com “El prisma” o “En clau palamosina”, mitjançant els quals es fomentava la feina i les activitats de les entitats i associacions locals.

En la seva faceta de comunicadora es destaca la presentació d’actes del municipi, com els del carnaval, una tasca que ha realitzat durant 24 anys; o bé les presentacions dels actes de la Diada Nacional de Catalunya a Palamós, o del Pregó de la Festa Major, que ha dut a terme durant 21 anys.

A aquestes activitats cal sumar-hi també el seu vincle professional amb el sector del comerç, que ha exercit des de la botiga Ayats, i des d’on ha format part d’entitats com l’Associació de Comerciants del carrer Major o d’organismes com el Centre d’Iniciatives Turístiques.

Entrades per a poder assistir als espectacles
Pregó, concerts, espectacles, cinema o activitats musicals itinerants, seran protagonistes d’una Festa Major de Palamós 2020, adaptada a les normes de la COVID-19. Les dates centrals de la festa seran del 23 al 26 de juny, però també es programaran activitats de Festa Major els dies previs i posteriors a aquestes dates, concretament del 19 al 27 de juny.

Als actes programats a l’Arbreda només es podrà accedir mitjançant entrada, que serà totalment gratuïta, i que permetrà a l’organització tenir un control de l’aforament màxim, amb tot el públic assegut i garantint poder mantenir la distància de seguretat de dos metres entre les cadires, les quals es netejaran i desinfectaran a cada ús.

Les entrades per assistir als espectacles es podran adquirir a partir del proper dilluns dia 15 de juny, a les 10 h, mitjançant el web: www.lagorga.cat. Cada persona podrà adquirir com a màxim un sol pack d’una, dues o quatre entrades, seguint la disposició de les cadires que hi haurà ubicades a l’Arbreda.

Per facilitar aquest servei a la gent gran o a persones sense accés a les tecnologies, s’habilitarà un servei d’atenció telefònica per a la reserva de localitats, que tindrà lloc els dies 15, 16 i 17 de juny, de 10 a 13 h, mitjançant el telèfon: 972 602 330.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

24/07/2024

Relacionades per entitat