La palamosina Encarnación Fernández Buitrago celebra cent un anys

Ahir dijous 12 de juny, la palamosina Encarnación Fernández Buitrago va celebrar el seu aniversari, arribant a l’edat de cent un anys.

Per aquest motiu, com ja és habitual amb tots els palamosins i palamosines que superen el centenari, l’Ajuntament de la vila ha felicitat la senyora Fernández amb l’obsequi d’un ram de flors, que en nom del municipi li han lliurat l’alcaldessa de Palamós, M. Teresa Ferrés, acompanyada de la regidora d’Acció Social i Ciutadania de l’Ajuntament de Palamós, Yolanda Aguilar.

L’acte va tenir lloc al Centre Sociosanitàri Palamós-Gent Gran, on Encarnación Fernández resideix actualment. Diversos usuaris així com el personal i la direcció d’aquest servei es van sumar a la celebració juntament amb tota la família de la senyora Fernández.

Encarnación Fernández Buitrago va néixer l’any 1913 al poble de Mula (Múrcia), on va residir fins als 30 anys, moment en el qual trasllada definitivament la seva residència a Palamós, fixant primer el domicili a Sant Joan i més tard al barri de l’Eixample Nord, concretament al carrer Tramuntana.

L’activitat professional d’Encarnación Fernández es va desenvolupar principalment a l’empresa de manufactures de suro Armstrong de Palamós.

Vídua del senyor Pascual Guillamon la senyora Fernández té actualment tres fills, quatre néts i cinc besnéts.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

Relacionades per entitat