La palamosina Encarnación Fernández Buitrago celebra els seus cent anys

Avui dimecres 12 de juny, la palamosina Encarnación Fernández Buitrago ha celebrat el seu aniversari, arribant a l’edat de cent anys.

Per aquest motiu, com ja és habitual amb tots els palamosins i palamosines que superen el centenari, l’Ajuntament de la vila ha felicitat la senyora Fernández amb l’obsequi d’un ram de flors, que en nom del municipi li han lliurat l’alcaldessa de Palamós, M. Teresa Ferrés, acompanyada de la regidora d’Acció Social i Ciutadania de l’Ajuntament de Palamós, Yolanda Aguilar.

Aquesta celebració també ha comptat amb la presència de la directora dels Serveis Territorials de Benestar Social i Família a Girona, Montserrat Roura, que ha lliurat a l’homenatjada la Medalla Centenària que atorga la Generalitat de Catalunya.

L’acte ha tingut lloc al Centre Sociosanitàri Palamós-Gent Gran, on Encarnación Fernández resideix actualment. Diversos usuaris així com el personal i la direcció d’aquest servei s’han sumat a la celebració que també ha comptat amb la presència de la família de la senyora Fernández.

Encarnación Fernández Buitrago va néixer l’any 1913 al poble de Mula (Múrcia), on va residir fins als 30 anys, moment en el qual trasllada definitivament la seva residència a Palamós, fixant primer el domicili a Sant Joan i més tard al barri de l’Eixample Nord, concretament al carrer Tramuntana. L’activitat professional d’Encarnación Fernández es va desenvolupar principalment a l’empresa de manufactures de suro Armstrong de Palamós.

Vídua del senyor Pascual Guillamon la senyora Fernández té actualment tres fills, quatre nets i cinc besnéts.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp