La palamosina Joaquima Brunsó Ramió celebra els seus 100 anys

Ahir diumenge 4 de desembre, la palamosina Joaquima Brunsó i Ramió, va celebrar el seu aniversari, arribant a la destacada xifra dels 100 anys.

Per aquest motiu, com ja és habitual amb totes les persones d’aquesta edat residents a Palamós, la regidora de Gent Gran, Laura Lafarga, va felicitar la senyora Brunsó en nom de tot el municipi, amb el lliurament d’un ram de flors.

L’acte va tenir lloc ahir a un restaurant de la vila, on Joaquima Brunsó va celebrar el seu aniversari, envoltada de familiars i amics.

Joaquima Brunsó i Ramió
La senyora Brunsó va néixer l’any 1922 a la ciutat de Girona. Casada amb el palamosí Agustí Tur, Joaquima Brunsó va regentar des de 1950 i juntament amb el seu espòs, el popular “Quiosc d’en Tur”, un bar situat damunt del passeig del Mar, que posteriorment va ser oficina municipal de turisme i actualment és la central de reserves de l’entitat comercial Fecotur.

Aquest negoci es va iniciar com a xurreria i més tard, coincidint amb l’inici del turisme més massiu, es va convertir en bar. L’activitat professional realitzada en aquesta original guingueta, va fer molt popular al matrimoni entre la ciutadania local.

Vídua des de 1995, la senyora Joaquima Brunsó té en l’actualitat dos fills, un net i un besnet.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp