La palamosina M. Carme Basart Sabrià celebra el seu cent dos aniversari

Ahir dimarts 18 de setembre, la palamosina Maria Carme Basart Sabrià va celebrar el seu aniversari, arribant a l’edat de cent dos anys.

Per aquest motiu, com ja és habitual amb tots els palamosins i palamosines que superen el centenari, l’Ajuntament de la vila la va felicitar amb l’obsequi d’un ram de flors, que en nom del municipi li va lliurar l’alcaldessa de Palamós, M. Teresa Ferrés, acompanyada de la regidora d’Acció Social i Ciutadania de l’Ajuntament de Palamós, Yolanda Aguilar.

La celebració del centenari de la senyora Maria Carme Basart es va duu a terme al seu domicili situat a Sant Joan, molt a prop de la plaça del Mn. Gumersind Vilagran, i en companyia de la seva família.

Nascuda a Palamós l’any 1910 en una de les cases de l’Avinguda del president Lluís Companys, la senyora Basart va treballar durant 42 anys a l’antiga fàbrica Armstrong de Palamós, fins a la seva jubilació l’any 1970.

Vídua del senyor Josep Miró Garcia, Maria Carme Basart ha tingut una filla. A la família de la senyora Basart si sumen una neta i dos besnéts.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

Relacionades per entitat