La plaça de Josep Sarquella acull, aquest cap de setmana, el tour de Nintendo

Palamós acollirà, des de divendres vinent dia 12 i fins diumenge 14 d’agost, el tour “Aixeca’t i juga”, que l’empresa de videojocs Nintendo porta durant aquest estiu a diversos punts de tot l’Estat.

Aquesta activitat, gratuïta i oberta a tothom, es durà terme de les 18 a les 23 hores i s’ubicarà a la plaça Josep Sarquella, al costat de l’estadi de futbol Palamós-Costa Brava.

En aquest espai s’instal·larà una estructura mòbil que, una vegada desplegada, conforma una zona dividida en diverses carpes i un camió pantalla.

La proposta convida a practicar sis esports diferents i interactius al costat d’amics i familiars, amb una tecnologia que permet als jugadors i mitjançant els comandaments del joc, traslladar directament a la pantalla els moviments reals del cos.

La tecnologia que s’aplica fa que jugar a qualsevol d’aquests esports (tenis, bitlles, espases, voleibol, bàdminton i futbol) sigui molt realista, amb un control intuïtiu.

En el tenis, per exemple, es poden ajustar els moviments del jugador per a fer cops amb efecte, o colpejar la pilota cap amunt per a fer globus; i en el futbol, permet executar impressionants llançaments a porta.

Dins del camió, es podran provar alguns dels grans jocs del catàleg en consoles, amb la utilització de pantalles de grans dimensions, amb colors intensos i alt contrast, i altaveus integrats amb àudio.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp