La plaça Vila-romà acollirà demà dissabte el darrer concert de l’activitat “Els barris estan de festa”

Demà dissabte 28 d’agost, es tancarà l’actual edició de l’activitat “Els barris estan de festa”, amb el darrer dels concerts programats aquest estiu i que en aquest cas tindrà lloc a la plaça de Vila-romà a partir de les 21:30 h.

Aquesta actuació serà a càrrec de la formació musical Trio de la Costa Brava, que amenitzaran la nit amb versions de temes musicals molt populars.

Durant tres dissabtes, repartits entre els mesos de juliol i agost, Palamós ha dut a terme aquests concerts gratuïts i amb música en directe, als barris de Sant Joan, les Cases Noves, i finalment el de demà dissabte a Es Pla.

L’activitat “Els barris estan de festa” és una iniciativa que organitza, des de 2018, l’Ajuntament de Palamós en col•laboració amb l’entitat local AMS Club de Fans 60’s, 70’s i 80’s, mitjançant la qual es realitzen concerts i música en viu a diferents barris del municipi durant la temporada d’estiu.

L’objectiu d’aquesta proposta lúdica i musical és descentralitzar les activitats que se celebren a Palamós i oferir a diferents indrets del municipi, principalment places, una nit de concert a l’estiu.

El programa d’actuacions d’aquest any també ha comptat amb la participació de les formacions musicals, Pa d’Àngel, que el 3 de juliol va realitzar un concert a la plaça del Mossèn Gumersind Vilagran, a Sant Joan; i el grup Milenium, que el 17 de juliol, va actuar a la plaça de Pere el Gran, al barri de les Cases Noves.

L’activitat, amb les mesures de seguretat de la Covid-19
Cadascun dels concerts de l’activitat “Els barris estan de festa” es fan respectant les mesures de seguretat establertes per prevenir la propagació de la Covid-19. Per a això, és obligatori l’ús de mascaretes i tots els assistents han d’estar asseguts durant el concert i respectant la distància social.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp