La platja Gran de Palamós acollirà dissabte el tradicional Campionat de Golf Platja amb finalitats solidàries

Aquest pròxim dissabte 12 d’octubre, el Club de Golf i Pitch & Putt Palamós organitza el tradicional Campionat de Golf Platja, que té lloc a la platja Gran de Palamós, (al costat de la caseta de socors) partir de les 10.30 h del matí.

Aquesta activitat esportiva i lúdica que compta amb la col•laboració de les àrees d’Esports i Joventut de l’Ajuntament de Palamós, i de la Taula Palamós Solidari, té com a objectiu fomentar el golf al municipi i, alhora, col•laborar amb l’entitat Càritas Palamós i Sant Joan, recaptant fons per a l’adquisició d’aliments.

El Campionat de Golf Platja, obert a la participació de tothom, es basa en la precisió del cop per poder encertar la bola dins unes dianes especialment ubicades a la platja i situades a diverses distàncies. La competició es divideix en les categorías d’individual i parelles, amb trofeus per als tres primer classificats de cadasquna.

Participació solidària
Les persones interessades a poder participar al Torneig de Golf Platja, podran fer la seva inscripció a la carpa que l’organització habilitarà a la platja Gran de Palamós.

La inscripció té un cost de 5 € per persona. Els fons recaptats amb aquesta jornada esportiva i lúdica aniran destinats íntegrament a l’entitat Càritas Palamós i Sant Joan amb l’objectiu de poder adquirir productes destinats al Centre de Distribució d’Aliments (CDA) que aquesta entitat gestiona al municipi amb la col•laboració de l’Àrea d’Acció Social i Ciutadania de l’Ajuntament de Palamós.

El primer club de golf palamosí
El Club de Golf i Pitch & Putt Palamós es va fundar a finals de 2006, a iniciativa d’un grup de palamosins i palamosines afeccionats a aquest esport. Aquesta va ser la llavor del primer club dedicat a l’esport del golf que es crea a la vila.

Amb un total de 170 socis i el suport de l’Ajuntament de Palamós, el Club de Golf Palamós celebra durant l’any diversos campionats socials, destacant el Torneig Vila de Palamós, que se celebra al juny durant la Festa Major; el campionat de Golf Platja, a l’octubre; i el torneig de Nadal, que es disputa al desembre coincidint amb l’aniversari del club.

Foment del golf per als infants i joves
Aquesta entitat esportiva palamosina ha establert acords amb diversos camps de golf de la comarca mitjançant els quals s’apliquen reduccions econòmiques per als socis del club.

Amb l’interès de fomentar la pràctica del golf entre els més joves, el Club de Golf i Pitch & Putt Palamós ofereix també la gratuïtat del carnet de soci fins als 14 anys.

Per formar part del Club de Golf i Pitch & Putt Palamós o bé per a més informació, es pot consultar el web www.clubgolfpalamos.cat o bé trucar al telèfon 690 024 111.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

Relacionades per entitat