La platja Gran de Palamós acull un torneig de vòlei a favor de Tirita Clown

Dissabte vinent, 10 de setembre, la platja Gran de Palamós serà l’escenari d’un torneig de vòlei amb objectius benèfics.

Es tracta d’una iniciativa esportiva oberta a la participació de tothom, que permetrà recollir fons econòmics que es destinaran íntegrament a l’Associació Tirita Clown.

Aquesta entitat sense ànim de lucre basa la seva feina en un projecte que utilitzant com a referent el joc i l’humor, permet la humanització dels processos hospitalaris i la prevalença de la persona per sobre de la malaltia.

Tirita Clown van iniciar la seva col·laboració amb l’Hospital de Palamós ja fa 6 anys i ajuda a millorar el benestar i la salut dels pacients ingressats i les seves famílies.

El torneig de vòlei platja de dissabte és organitzat per l’entitat Vòlei JAM i s’iniciarà a les 9 h del matí. Aquesta competició es basa en la modalitat de joc 4×4 i amb un sistema de fases eliminatòries.

Es tracta d’una proposta esportiva que permet una participació molt dinàmica a tots els jugadors i jugadores, des d’un nivell baix a un més avançat, aconseguint una experiència única i divertida.

Les persones o els equips que hi vulguin participar es poden inscriure al web: voleijam.com, i el preu per participant és de 20 euros.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

24/07/2024

Relacionades per entitat