La Policia Local de Palamós celebra la festa de la seva patrona

La plantilla de la Policia Local de Palamós ha celebrat, avui dilluns 26 de setembre, la seva festa patronal de Sant Miquel. Els actes s’han iniciat a les 11 h davant l’edifici del Museu de la Pesca, al moll pesquer, amb una parada en formació dels agents del cos i la seva flota de vehicles.

Aquesta jornada festiva ha comptat amb la presència de l’alcalde de Palamós, Lluís Puig; el regidor de Mobilitat, Seguretat, Via Pública i Protecció Civil, Alfons Bartolomé; així com d’altres representants del consistori palamosí, d’entitats del municipi, i de comandaments de les policies locals del territori, Mossos d’Esquadra, Guàrdia Civil, el Cos Nacional de Policia, Bombers de la Generalitat, Salvament Marítim i Protecció Civil.

La celebració festiva ha tingut inici amb la salutació de l’alcalde i el regidor de l’àrea a la plantilla de la Policia Local de Palamós en formació davant el Museu de la Pesca. Tot seguit, la comitiva s’ha desplaçat fins a l’equipament cultural de l’Espai del Peix, al port pesquer, on l’acte ha continuat amb una recepció oficial als agents del cos i als assistents a aquesta celebració.

L’acte de recepció ha estat encapçalat pels parlaments de les autoritats i, posteriorment, s’ha realitzat el lliurament de reconeixements a agents de la Policia Local de Palamós, com també dels diversos cossos de seguretat i a particulars per serveis relacionats amb la vila.

La celebració ha finalitzat amb un refrigeri per a tots els assistents.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Seguretat i Mobilitat

05/07/2024

Relacionades per entitat