La Policia Local de Palamós establirà nous controls per detectar les persones que durant la Setmana Santa vulguin accedir a la seva segona residència

Coincidint amb l’inici del període festiu de Setmana Santa, la Policia Local de Palamós establirà nous controls per detectar les persones que durant aquests dies vulguin accedir a la seva segona residència.

Aquesta vigilància s’incrementarà dijous, divendres i dissabte d’aquesta setmana i donarà continuïtat a la que ja es va realitzar, amb el mateix objectiu, el cap de setmana passat, on no es va localitzar cap vehicle amb destí a segona residència. La Policia Local de Palamós denunciarà aquells desplaçaments que es detectin i que són prohibits en la situació actual d’Estat d’Alarma.

Els agents ubicaran controls al municipi i principalment en les entrades d’urbanitzacions, com La Fosca, amb molts habitatges de segona residència, on ja s’han tancat alguns dels seus accessos per tal de canalitzar les entrades i sortides de vehicles únicament pels llocs on se situaran les patrulles que faran la vigilància.

Tant a La Fosca com a la urbanització de Mas Pareras, aquest control es reforça també amb les càmeres de videovigilància de seguretat ciutadana i control del trànsit que es troben situades en els accessos a aquestes zones.

El Consell d’Alcaldes del Baix Empordà, on és membre l’alcalde de Palamós, ha demanat a les administracions de la Generalitat i de l’Estat que també reforcin aquests dies festius els controls policials, i que ho facin centrant esforços principalment, a les sortides de les grans ciutats així com en els peatges d’accés a la Costa Brava.

Controls diaris de la Policia Local de Palamós
Des del passat 17 de març i fins avui, la Policia Local de Palamós ha controlat la circulació en el municipi de persones i vehicles, identificant 99 vianants sobre un control de 730, dels quals s’han denunciat 37 persones i s’han realitzat dues detencions.

En el cas dels vehicles, se n’han aturat 5.293, identificant-ne 79 i aplicant sancions a un total de 36. La Policia Local de Palamós també ha tramitat dues denúncies a establiments que s’han saltat la normativa d’aturar l’activitat d’acord amb l’Estat d’Alarma.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

17/07/2024

Relacionades per entitat