La Policia Local de Palamós ha felicitat l’aniversari a més de 90 infants del municipi durant el període de confinament

La Policia Local de Palamós finalitzarà el proper diumenge 31 de maig, el servei especial que han realitzat durant el confinament, destinat a poder felicitar els aniversaris dels infants menors de 12 anys del municipi.

Durant les darreres deu setmanes els agents de la Policia Local de Palamós han felicitat un total de 91 infants.

La finalització d’aquest servei coincideix, si es compleixen totes les previsions, amb el darrer dia de la fase 1 de confinament a la regió sanitària de Girona, establerta dins l’estat d’alarma que es va decretar amb motiu de la Covid-19. Aquesta fase i la 2 també, ja preveuen el contacte i la presència de més persones al domicili, per tant, la possibilitat de “normalitzar” les festes d’aniversari a casa.

Els agents de la Policia Local de Palamós han realitzat la felicitació dels més menuts, sempre a petició dels seus pares, que han sol•licitat aquest servei dos dies abans de la data de celebració, adreçant un correu electrònic a: adminpolicia@palamos.cat.

D’aquesta manera i sempre que la resta de serveis urgents ho permeten, els agents s’adrecen al domicili de la família amb el cotxe patrulla, i posen en marxa els llums d’emergència perquè pugui veure-ho des de casa seva.

Posteriorment els agents accedeixen fins a la porta del domicili on deixen un obsequi, assegurant d’aquesta manera que no hi hagi cap contacte amb les persones residents, i evitant cap risc de contagi. El regal que el cos de la policia ha preparat per a aquests menuts, és el d’un “carnet de policia infantil de casa”, que s’ha editat especialment per aquests aniversaris i que inclou el nom de l’infant i la seva fotografia, amb un escut simulat de policia.

Amb aquesta acció solidària s’ha volgut realitzar un gest amable adreçat als més petits de Palamós, mitjançant el qual se’ls pogués sorprendre i divertir en un moment difícil com és el del confinament.

El servei de felicitació dels aniversaris dels infants del municipi, finalitzarà diumenge vinent dia 31 de maig, però per aquells menuts que celebrin l’aniversari aquest proper cap de setmana, encara hi ha temps per sol•licitar-ho fins divendres 29 de maig a: adminpolicia@palamos.cat.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

17/07/2024

Relacionades per entitat