La Policia Local de Palamós ha tramitat prop de 140 denúncies en relació amb el trencament injustificat del confinament

La Policia local de Palamós fa el seguiment diari del confinament dels ciutadans en relació amb l’aplicació de l’Estat d’Alarma a conseqüència de la crisi sanitària provocada pel COVID-19.

Des del passat 17 de març i fins avui, la Policia Local de Palamós han fet un control diari sobre vianants, vehicles i establiments, tramitant un total de 138 denúncies en relació amb el trencament injustificat del confinament.

En aquest sentit s’han identificat 101 vianants sobre un control de 760, dels quals s’han denunciat 63 persones i s’han realitzat 2 detencions. En el cas dels vehicles, se n’han aturat 7.427, identificant-ne 101 i aplicant sancions a un total de 73. La Policia Local de Palamós també ha tramitat 2 denúncies a establiments que s’han saltat la normativa d’aturar l’activitat comercial oberta al públic d’acord amb l’Estat d’Alarma.

Durant aquest passat període festiu de la Setmana Santa la Policia Local de Palamós també ha ubicat controls als accessos del municipi i principalment en les entrades a les urbanitzacions, denunciant un total de 12 vehicles propietat de persones que s’adreçaven a la seva segona residència.

Per a realitzar aquesta vigilància els agents varen ubicar controls en àmbits com La Fosca, amb molts habitatges de segona residència, on es van tancar alguns dels seus accessos per tal de canalitzar les entrades i sortides de vehicles únicament pels llocs on la Policia Local de Palamós va situar les patrulles que feien la vigilància.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

24/07/2024

Relacionades per entitat