La Policia Local de Palamós i els Mossos d’Esquadra detenen l’autor dels robatoris en vehicles que s’han produït en els darrers dies

Dissabte passat, 11 de desembre, es va portar a terme la detenció de l’únic autor dels robatoris que es varen perpetrar dijous i divendres de la setmana passada en vehicles estacionats en diversos carrers del municipi.

La detenció s’ha realitzat després de la investigació portada a terme tant per part de la Policia local de Palamós com dels Mossos d’Esquadra, on ha estat clau les imatges enregistrades per diverses càmeres de seguretat ubicades en espais propers als llocs dels fets.

El resultat d’aquest treball han permès la identificació i detenció de l’autor, que determina l’autoria d’aquests robatoris a un home de 39 anys i veí de Palamós.

Els furts realitzats varen afectar prop d’una desena de vehicles estacionats en diversos carrers del municipi, als quals l’autor dels fets hi accedia trencant algun dels vidres de les finestres d’aquests cotxes, on posteriorment extreia aquells elements de valor que si podien trobar.

La Policia Local de Palamós i els Mossos d’Esquadra també estan investigant els robatoris realitzats aquest cap de setmana a l’església de Palamós, i en dos establiments de restauració del municipi.

En aquest darrer cas s’ha accedit als establiments per a extreure’n exclusivament el caixer de cobrament automatitzat. Aquest és un tipus de furt que darrerament també s’ha produït en altres municipis de la comarca i que els Mossos d’Esquadra imputen a un grup especialitzat.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

24/07/2024

Relacionades per entitat