La Policia Local de Palamós incorpora quatre nous vehicles al seu parc mòbil

Aquesta setmana la Policia Local de Palamós ha incorporat al seu parc mòbil quatre nous vehicles que s’han adquirit per mitjà del sistema de rènting i que substitueixen a quatre vehicles de similars característiques però que ja havien superat la seva vida útil.

Es tracta concretament d’un nou vehicle patrulla, un turisme de la marca Ford C-Max que està plenament equipat pel servei de patrulles urbanes. El cotxe destaca per tenir un habitacle posterior adaptat amb mampara per al trasllat de detinguts.

Dos nous vehicles de gran polivalència
A banda i com a principal novetat d’aquestes incorporacions destaquen dues furgonetes que tenen gran polivalència i que permeten una major prestació per als serveis al municipi.

Els vehicles són concretament de la marca Wolksvagen model Combi amb tracció a les quatre rodes, la qual cosa els permet un còmode desplaçament tant per la vila com per pistes rurals. Aquests dos vehicles tenen gran capacitat de càrrega i estan completament equipats per a poder realitzar controls de trànsit.

A banda d’aquests tres cotxes patrulla les noves incorporacions de vehicles al parc mòbil de la policia Local de Palamós es complementen amb cotxe no logotipat per a actuacions que requereixen d’un vehicle camuflat.

Un complet parc mòbil
El parc mòbil de la Policia Local de Palamós es complementa amb dos vehicles patrulla més un dels quals és destinat a tasques de coordinació, i tres motos, un escúter i les altres dues motocicletes de la marca Suzuki i de 650cc, destinades a la Unitat de Trànsit. En el gruix de vehicles de la policia palamosina també s’inclou un camió grua.

El servei marítim de la Policia Local de Palamós
El maig de 2010 la Policia Local de Palamós va adquirir la primera embarcació del seu nou servei marítim, que s’incorporava com a unitat policial pel servei de seguretat i auxili al litoral del municipi.

Es tracta d’una embarcació semirígida de 7’5 metres d’eslora (Astec, VD-pro 750) dotada d’un modern equipament de seguretat i navegació d’acord amb les normes marítimes. Aquest fora-bord inclou un motor de 150HP.

Més recursos, millor servei
En els darrers anys la Policia Local de Palamós ha incrementat notablement els seus recursos, humans i materials, amb l’objectiu d’adequar-se a les necessitats del municipi.

Amb aquest objectiu la Policia Local de Palamós ha passat dels 26 policies que tenia l’any 2006 als 40 agents actuals, un augment considerable de la plantilla que s’ha sumat també als dels recursos tècnics i materials, com l’augment en qualitat i quantitat del seu parc mòbil.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

17/04/2024

Relacionades per entitat