La Policia Local de Palamós incorpora un nou vehicle híbrid al seu parc mòbil

La Policia Local de Palamós ha incorporat al seu parc mòbil un nou vehicle per a les tasques de patrulla urbana.

Es tracta d’un turisme, marca Ford model Kuga, dotat d’un motor 4×4 i amb tecnologia híbrida, que combina la combustió de gasolina amb l’energia elèctrica, la qual es connecta segons les necessitats energètiques i d’ús del vehicle.

La capacitat 4×4 també permet que aquest vehicle pugui utilitzar-se en tasques policials que es requereixin, tant en el nucli urbà com en camins de zones forestals del terme municipal.

Un dels aspectes destacables del nou vehicle és que el seu interior està dotat amb càmeres, cobrint l’espai adaptat amb mampara per al trasllat de detinguts.

A banda aquesta unitat també està equipada amb la senyalització lumínica que projecta un panell abatible ubicat al sostre, mitjançant la qual es poden advertir i amb frases curtes, els serveis que es realitzen: control, carrer tallat, precaució, etc. Aquest augment de la visibilitat també es destaca en el mateix vehicle, que mitjançant la nova imatge i logotipatge exterior es fa molt més visible.

Quatre nous vehicles per a la Policia Local
Aquest nou vehicle és el darrer dels quatre que durant el darrer any s’han incorporat al parc mòbil de la Policia Local de Palamós. Es tracta de tres cotxes patrulla de les marques Peugeot, Kia i aquest darrer Ford, i una furgoneta també Ford i del model Trànsit, dotada per a la realització de controls i atestats, i equipada amb alcoholímetres, drogo-test i amb accés a internet. Totes aquestes unitats compten amb tecnologia híbrida.

Aquests vehicles han anat substituint els cotxes patrulla en servei fins ara, dos dels quals han passat a fer servei, un a la Brigada Municipal i l’altra al cos de Protecció Civil de Palamós. El parc mòbil de la Policia Local de Palamós es complementa actualment amb quatre motos (2 BMW 300 cc, i 2 Suzuki 600 cc) i un cotxe camuflat.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp