La Policia local de Palamós localitza dues persones buscades per falsificació de receptes mèdiques

La Policia Local de Palamós va localitzar dues persones buscades per falsificació de receptes mèdiques.

Els fets varen tenir lloc ahir (24/10/19) al migdia en una farmàcia del municipi quan les dues persones que varen ser detingudes intentaven aconseguir medicaments mitjançant aquestes receptes falsificades.

Unes hores abans d’aquest fet, aquests falsificadors ja havien actuat en una farmàcia del municipi de Calonge i el Col•legi de Farmacèutics de Girona ho havia comunicat a diverses policies, entre aquestes la de Palamós.

És per això que des de la comissaria palamosina es varen fer trucades a totes les farmàcies del municipi per tal d’advertir d’aquesta possibilitat delictiva.

No es va tardar molt a rebre una trucada d’una oficina de farmàcia de Palamós que creia tenir aquestes persones en el seu establiment intentant aconseguir fàrmacs mitjançant la utilització de receptes falses.

Detenció dels dos falsificadors
La Policia Local de Palamós va desplaçar una unitat amb dos agents que varen interceptar els falsificadors dins la farmàcia.

Es tractava de dos joves d’uns vint anys i d’origen marroquí. En el moment en què els dos policies varen voler identificar-los aquests varen actuar violentament aconseguint reduir-ne un d’ells, mentre que el segon va aconseguir fugir de l’establiment.

Els agents varen comunicar la fugida d’aquesta persona i es va iniciar una recerca pel municipi de la Policia Local de Palamós juntament amb una unitat dels Mossos d’Esquadra. Va ser precisament aquesta última la que va poder localitzar, estona més tard, el segon detingut prop de la zona del puig del Molí de Vent, a Sant Joan.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

17/07/2024

Relacionades per entitat