La Policia Local de Palamós realitza una campanya informativa per potenciar la seguretat al comerç del municipi

La Policia Local de Palamós ha iniciat aquest mes de juliol una campanya informativa adreçada als comerços del municipi, amb l’objectiu de minimitzar el risc de robatoris que tenen aquests establiments durant aquestes setmanes d’estiu, on es concentra a la vila la màxima ocupació de l’any, de turistes i visitants.

Agents de la policia palamosina visiten botigues i establiments del municipi i s’entrevisten amb propietaris i dependents per informar-los i aconsellar sobre mesures de seguretat bàsiques que cal que tinguin en compte per reduir qualsevol possibilitat de robatori, a ells o als seus clients, o bé d’intent de bescanvi utilitzant bitllets falsos.

Aquesta campanya pretén ser una acció preventiva i proactiva amb l’objectiu d’evitar delictes i furts i augmentar la seguretat del sector comercial, a la vegada que possibilita el contacte amb el sector, per conèixer les seves necessitats en referència a la seguretat, així com un tracte més directe entre la policia i els ciutadans.

L’entrevista amb els comerciants locals permet posar al dia les dades de contacte amb la policia, i en aquest sentit s’aprofita la visita dels agents, per lliurar-los un imant, on s’especifiquen els telèfons de la Policia Local de Palamós als quals poder adreçar-se per a qualsevol emergència.

La Policia Local de Palamós augmenta durant l’estiu les patrulles d’agents, a peu i en vehicle, per les zones comercials del municipi, potenciant la vigilància en aquests espais que durant aquests mesos concentren, cada dia, l’afluència d’un gran nombre de persones.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

24/07/2024

Relacionades per entitat