La Policia Local de Palamós se suma a la campanya “Escuts Solidaris” per lluitar contra el càncer infantil

Els agents de la Policia Local de Palamós han engegat aquest matí al municipi la campanya solidària, que sota el nom “d’Escuts Solidaris”, s’organitza a diversos municipis de Catalunya i d’altres comunitats per a lluitar contra el càncer infantil.

Aquesta campanya es basa en la venda d’aquests escuts, al preu de 4€, que són brodats i d’aparença similar als oficials de la Policia Local, amb el nom de cada municipi col•laborador, i que porten una cola termoadhesiva al dors, que permet fixar-los amb comoditat a qualsevol peça de roba: jaquetes, samarretes, dessuadores o motxilles.

Tots els escuts tenen el mateix format; color groc, símbol del càncer infantil, i l’etiqueta (hashtag) #pelsvalents.

Punts de venda a Palamós
Les persones interessades a participar d’aquesta campanya ja poden adquirir, a partir d’avui 4 d’abril, els escuts solidaris a Palamós, en els punts de venda que s’han habilitat en cinc comerços i empreses de Palamós, concretament: la Llibreria Can Romero (Av. de Catalunya); la fleca i pastisseria L’Espiga (c/ de Dídac Garrell); la botiga Verde Limón (plaça dels Arbres); la botiga Intersport (c/ de Cervantes) i l’ITV Palamós (c/ d’Arnau sa Bruguera).

Tots els diners recaptats aniran íntegrament com a donatiu al Pediatric Cancer Center de l’Hospital Sant Joan de Déu, que els destinarà a la investigació i recerca en aquesta malaltia i a les despeses dels nens afectats que es troben hospitalitzats i que requereixen, entre altres, trasllats, temps d’ingrés hospitalari, intervencions, educació, etc.

“Escuts Solidaris”
La campanya “Escuts Solidaris” es va iniciar a l’octubre de l’any 2017 per les Policies Locals dels municipis de Sant Celoni, Hostalric i Caldes de Malavella, i progressivament s’han sumat fins a 82 cossos de Policia Local, 1 d’Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil i 1 Delegació d’IPA, concretament la d’Euskadi, tots ells afegits i col•laboradors a la causa.

Fins a l’actualitat la campanya “Escuts Solidaris” ja ha recaptat més de 50.000 euros.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

Relacionades per entitat