La popular formació Los Manolos farà divendres la cloenda del festival Rumb(A)Palamós amb un concert gratuït al passeig del Mar

Aquest divendres 28 de juliol Palamós tancarà la 4a edició del festival Rumb(A)Palamós amb el concert gratuït que la popular formació Los Manolos realitzarà a partir de les 22 h al passeig del Mar (a l’altura del carrer d’Aragó).

Més de 1.500 persones ja han gaudit de la programació d’enguany d’aquest festival que té lloc durant aquest mes de juliol, programant concerts gratuïts i a l’aire lliure amb formacions tan destacades com, Blackiss, Arrels de Gràcia, Dantuvi amb la Canalla, i que tanquen ara Los Manolos.

La formació original de Los Manolos
Precisament el concert de Los Manolos a Palamós permetrà veure i escoltar la formació original, que s’ha tornat a unir per celebrar els 25 anys de les Olimpíades de Barcelona 92’. El grup barceloní recupera en aquesta gira l’esperit olímpic i el “rumbero”, amb temes tan populars com “Amics per sempre”.

Després de quatre edicions oferint una àmplia i variada programació el festival Rumb(A)Palamós s’ha consolidat com el primer festival de rumba catalana de la Costa Brava, amb un clar caràcter festiu i familiar.

Fruit d’aquest interès de seguir fomentant la programació i la difusió d’aquest esdeveniment, l’Ajuntament de Palamós i l’empresa La Brava Beer han signat enguany un acord de patrocini del festival.

La reconeguda cervesera empordanesa se suma d’aquesta manera al Rumb(A)Palamós amb l’interès de crear sinergies, entre el sector públic i privat, que permetin millorar la realització de propostes culturals i lúdiques.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

Relacionades per entitat