La sala polivalent de la biblioteca de Palamós acull l’exposició col•lectiva de fotografies dels socis del Cine Club Bahia

La sala polivalent de la biblioteca municipal Lluís Barceló i Bou, a Palamós, acull la desena Exposició Fotogràfica Col•lectiva de Socis de l’Associació Fotogràfica Cine Club Bahia, que compta amb el patrocini de l’Ajuntament de Palamós i la col•laboració de l’Associació Gironina d’Entitats Fotogràfiques (AGEF).

L’exposició va ser inaugurada el passat divendres 25 d’octubre, en un acte que va comptar amb la presència de l’alcalde de Palamós, Lluís Puig; del president del Cine Club Bahia, Josep Lois; així com de bona part dels socis d’aquesta entitat local.

Una trentena d’obres de catorze autors
Aquesta exposició fotogràfica mostra un total de 31 obres de diverses temàtiques i tècniques, realitzades per 14 autors tots ells socis d’aquesta veterana entitat local.

La desena Exposició Col•lectiva de Fotografies dels Socis del Cine Club Bahia romandrà oberta al públic fins al dia 18 de gener a la sala polivalent de la biblioteca municipal Lluís Barceló i Bou (plaça dels Països Catalans), de dilluns a divendres de 10 a 13 h i de 16 a 20 h, i els dissabtes de 10 a 13 h.

Una nova edició del curs de fotografia
Després d’aquesta mostra, l’entitat Cine Club Bahia de Palamós ja prepara, per a principis de l’any que ve, una nova edició del seu curs de fotografia. Aquest taller, un dels més veterans a les comarques gironines, té com a objectiu poder iniciar en la tècnica fotogràfica a totes les persones interessades en aquest món.

El curs de fotografia, que es durà a terme de gener a abril de 2020, donarà a conèixer a nivell teòric i pràctic, totes les tècniques necessàries per iniciar-se en la fotografia bàsica i del funcionament de la càmera.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

24/07/2024

Relacionades per entitat