La segona edició del festival de dansa contemporània i patrimoni de Palamós ONADAnce comença el dimarts dia 4 de juliol

El Festival ONADAnce té la vocació de donar visibilitat a la dansa contemporània a la Costa Brava. Aquest projecte és iniciativa de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Palamós, té la direcció artística de la companyia de dansa palamosina CobosMika Company, i gaudeix amb la col•laboració de la plataforma cultural i artística Focus Engelhorn i la Generalitat de Catalunya.

El dimarts dia 4 de juliol, a les 21 h tindrà lloc la representació de l’espectacle Nomadis, a càrrec de la Cia. Humanhood, duet format pels ballarins Júila Robert i Rudi Cole. Aquest espectacle donarà el tret de sortida a l’ONADAnce. Serà gratuït, obert a tothom i tindrà lloc al Parc del Convent dels Agustins.

El divendres dia 7 de juliol, també a les 21 h, es presentarà l’espectacle inTarsi de la Companyia de Circ “eia”, PREMI MAX 2017 al Millor Espectacle Revelació. Per la seva complexitat tècnica aquest espectacle es portarà a terme a la Nau dels 50M.

El dissabte dia 8 de juliol, també a les 21 h, es presentarà l’espectacle Novembre de la Companyia Roser López Espinosa. Aquest espectacle es portarà a terme al Teatre La Gorga.

El darrer dels espectacles professionals inclosos enguany a l’ONADAnce tindrà lloc el dia 9 de juliol, a les 20.30 h, al Claustre del Mas del Vent, un espai màgic, que per les seves característiques artístiques i visuals, converteix els esdeveniments que s’hi porten a terme en moments únics. La Nit de duets de lluna plena comptarà amb l’espectacle Liov de Diego de Sinniger de Salas i Praise de CobosMika company, directors artístics de tot el festival.

Les entrades pels espectacles es poden adquirir a www.lagorga.cat, a les oficines de Cultura de l’Ajuntament de Palamós (Centre Cultural La Gorga, carrer Ave Maria 3, 2n pis) i una hora abans a la taquilla. Existeix la possiblitat d’adquirir l’abonament de dansa que ofereix tots els espectacles amb un cost final de més d’un 10% de descompte.

Per a més informació us podeu adreçar a les Oficines de Cultura o trucar al 972 602 330 de dilluns a divendres de 9 a 15 h.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp