La segona edició del Festival Esportiu a l’aire lliure de Palamós torna amb força aquest cap de setmana

Palamós encetarà aquest proper dissabte 8 d’octubre la segona edició del festival esportiu a l’aire lliure, ‘Palamós Outdoor Sports Festival’, que tindrà lloc durant aquest cap de setmana 8 i 9 d’octubre, i el següent dissabte, dia 15.

Les jornades estan organitzades per l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Palamós amb la col·laboració d’entitats esportives locals i empreses d’esport del territori, les quals uneixen esforços entre l’oferta esportiva pública i privada, oferint activitats per a tots els públics, i impulsant l’esport com un hàbit de vida entre la població.

L’objectiu de les jornades és oferir als palamosins i palamosines l’oportunitat de provar i gaudir de diferents esports a l’aire lliure estant en contacte amb els espais naturals de Palamós. Per això, s’hi podrà practicar mountain bike, gravel, curses d’orientació, natació en aigües obertes, escalada, submarinisme, bateig en caiac o activitats diverses de lleure.

Les inscripcions per a totes les propostes esportives del Palamós Outdoor Sports Festival 2022 ja estan obertes i es poden fer mitjançant la pàgina web palamossportsfestival.cat.

Cap de setmana del 8 i 9 d’octubre
L’estenedor de xarxes del port serà el punt neuràlgic del festival tot el cap de setmana, des d’on es realitzaran les sortides i arribades de les principals proves esportives. Enguany, el Palamós Outdoor Sports Festival acull tres competicions importants amb gran afluència de participants: Sa Costa Brava Gravel, de dissabte, Sa Costa Brava MTB Singletrack, de diumenge, i la travessa de natació Les Formigues Swim, el dissabte 15 d’octubre.

Pel que fa a les demés activitats esportives aquest cap de setmana es podran fer batejos de submarinisme, escalada, vòlei platja, sortides en cavall, curses d’orientació, parc d’aventures i zumba.

Paral·lelament, el programa del festival esportiu inclou també propostes culturals, com les visites guiades al Museu de la Pesca, al poblat iber de Castell o a l’exposició d’art de la Capella del Carme, i gastronòmiques, com la mostra de cervesa artesana Mar de Birres, que tindrà lloc aquest dissabte 8 d’octubre, també a l’estenedor de xarxes. Durant tot el dissabte es podran degustar cerveses artesanes, i tant dissabte com diumenge hi haurà propostes gastronòmiques amb les foodtrucks instal·lades al mateix estenedor. Tota aquesta oferta es maridarà també amb els concerts en directe previstos pel cap de setmana.

Les activitats de lleure i els tallers infantils, jocs i atraccions per als més petits, es podran fer dissabte de 10 a 13 h i de 17 a 20 h, i diumenge de 10 a 14 h.

L’estenedor de xarxes acollirà també els estands d’entitats esportives i empreses participants que oferiran informació de les seves activitats, així com de venda de material esportiu.

El Departament d’Esports de l’Ajuntament de Palamós també tindrà una carpa des d’on s’oferirà informació sobre les mateixes jornades, i alhora informació sobre el Centre Trail Palamós Empordà-Costa Brava, la plataforma esportiva que ofereix recorreguts tot terreny a diferents nivells i esports per gaudir del paisatge de Palamós i el seu entorn.

Pel que fa al dissabte 15 d’octubre, el Palamós Outdoor Sports Festival es traslladarà al passeig de la platja de La Fosca, on les activitats esportives previstes són una sortida de marxa nòrdica, la travessa de natació en aigües obertes i bateig de caiac, i s’hi sumaran també les activitats de lleure infantils i la fira de l’esportista.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

24/07/2024

Relacionades per entitat