La setena edició del festival Amb So de Cobla tanca amb rècord d’assistència de públic

El festival de Cobla de Catalunya, Amb So de Cobla, que té lloc a Palamós, va tancar el passat dissabte 5 d’agost la seva setena edició, amb èxit artístic i de públic.

La programació finalitza amb una xifra d’assistència d’uns 6.000 espectadors que han passat pel global dels vuit concerts realitzats enguany, destacant les més de 1.500 persones presents al concert inaugural a càrrec de la Companyia Elèctrica Dharma acompanyada de la cobla La Principal del Llobregat.

Des de la direcció artística es valora molt positivament aquesta xifra, destacant que el festival, centrat en el so versàtil de la cobla, cada vegada desperta més interès per un públic més generalista, a part de consolidar el públic seguidor de la cobla.

Les propostes artístiques que s’han pogut veure aquests dies han anat des dels pioners de la fusió de l’arrel amb el rock progressiu, el jazz i el so de la cobla com la presentada per la Companyia Elèctrica Dharma amb la Principal del Llobregat, un repàs més proper a la clàssica d’Albert Guinovart i Montserrat Cases amb la Cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona, o bé uns arranjament sorprenents del repertori tradicional català a càrrec de la Flama de Farners i la veu de Neus Mar.

La programació també ha comptat amb l’espectacle musical familiar de Xavi Lozano i la Cobla Mediterrània on fusionava el món de la música per a cobla amb un gran ventall d’instruments totalment diferents creats per Lozano, el so més clàssic de les cobles amb el concert del 23è Memorial Ricard Viladesau, o bé l’originalitat dels Akoblats.

Dissabte passat, la proposta trencadora de JazzWoman, amb l’artista valenciana Carme Aguado, va cloure la setena edició del Festival Amb So de Cobla a Palamós, que amb la qualitat de la seva programació i el nombre de públic assistent, es consolida com una cita destacada del circuit de festivals estiuencs de la Costa Brava.

Les dates de la vuitena edició del festival Amb So de Cobla seran de dimarts 6 a dissabte 10 d’agost de 2024 a Palamós, amb l’objectiu de continuar essent el festival de referència del so de cobla a Catalunya.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

Relacionades per entitat