La setmana vinent s’iniciaran les conferències incloses a les 19es Jornades d’Educació i Família

L’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Palamós ha presentat el programa de les dinovenes Jornades d’Educació i Família, que enguany tindran lloc durant els tres primers dijous del mes vinent.

Aquesta activitat, amb entrada gratuïta, té com a principal objectiu informar sobre tots aquells temes d’interès per a les famílies i relacionats amb l’educació dels fills, adreçant els seus continguts, principalment, als pares i mares, educadors, i a les persones interessades en l’educació dels joves.

El programa de 2022
El cartell de conferenciants previstos enguany s’encetarà amb la doctora en educació i psicologia, Catherine L’Ecuyer, que obrirà dijous vinent, 3 de març, l’edició 2022 d’aquestes jornades, amb la conferència titulada “Educar l’atenció”. Aquesta xerrada aprofundirà en els motius que provoquen la manca d’atenció en els fills i alumnes, quines conseqüències té i com es pot millorar, i quina afectació pot tenir sobre aquest problema l’ús de les noves tecnologies.

El programa seguirà, dijous dia 10, amb la participació del professor de la facultat de Psicologia i Ciències de l’Educació i de l’Esport Blanquerna (Universitat Ramon Llull) Enric M. Sebastiani. La seva conferència “L’esport no educa” pretén fer reflexionar sobre aquells elements que poden convertir l’esport realment en una potent eina educativa, però a la vegada alertant dels efectes contraris que pot suposar fomentar la seva pràctica i coneixement sense un criteri pedagògic.

Finalment les jornades es tancaran el dia 17 de març amb la conferència “30 manaments per tractar amb adolescents” que realitzarà Juanjo Fernández, llicenciat en Filosofia i Lletres per la Universitat Autònoma de Barcelona. Juanjo Fernández ajudarà a entendre les dificultats de comunicació entre pares i fills, aportant aquelles eines que es poden aplicar per entendre i millorar aquesta relació.

Entrades al web de La Gorga
Totes les conferències programades dins aquesta edició de les Jornades d’Educació i Família tindran lloc al Teatre La Gorga (c/ de les Notaries) a partir de les 20 h, i tenen l’entrada gratuïta, que cal reservar al web: www.lagorga.cat.

Aquesta activitat formativa i divulgativa que és organitzada per l’Àrea municipal de Joventut, s’inclou dins el projecte de Ciutat Educadora que l’Ajuntament de Palamós fomenta al municipi, i compta amb la col•laboració de la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya, Dipsalut i el Grup Aceda.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

Relacionades per entitat