La soprano Roser Ferrer-Morató participarà el proper dissabte a la nova edició del Concert d’Havaneres Solidàries que té lloc a La Gorga

El teatre auditori La Gorga acollirà aquest proper dissabte 19 d’octubre, i per cinquè any consecutiu, el concert d’Havaneres Solidàries a benefici del centre comarcal d’educació especial Els Àngels, ubicat a Palamós.

El concert, que s’iniciarà a les 19 h, comptarà amb la participació desinteressada dels grups d’havanera Norai, organitzador d’aquesta activitat solidària, de la formació Port-Bo, així com de la soprano Roser Ferrer-Morató acompanyada al piano per Antoni Mas.

La soprano Roser Ferrer-Morató
La soprano palafrugellenca Roser Ferrer-Morató, compta amb una extensa trajectòria artística. Aquesta reconeguda cantant ha actuat amb les principals sopranos del moment i ha rebut consells d’aprenentatge vocal de la mateixa Montserrat Caballé.

Durant la seva carrera artística ha actuat en diverses ciutats de l’Estat, de Mèxic i d’Alemanya. La seva trajectòria musical ha estat reconeguda amb molts premis i guardons i el seu repertori musical abasta una àmplia gamma de matisos, amb incursions professionals en la fusió flamenca, i amb una destacada especialització en música lírica d’origen cubà.

Precisament aquest darrer àmbit musical serà el protagonista de la seva participació en el concert d’Havaneres Solidàries de dissabte a La Gorga.

El concert oferirà doncs un ampli repertori de cançó marinera, que interpretaran els grups participants de manera individual i que en la part final ho faran conjuntament.

L’objectiu solidari del concert
Fa cinc anys que el grup Norai, de Palamós, ha estat sensible a la realitat i les necessitats de les persones amb discapacitats psíquiques, posant fil a l’agulla en l’organització d’aquest concert solidari de temàtica marinera, que compta amb la col•laboració de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Palamós.

L’objectiu solidari del concert és el de poder recaptar els fons econòmics suficients per a fer front a les despeses de contractació d’un especialista en educació musical amb coneixements per a cobrir les necessitats de l’alumnat centre d’educació especial Els Àngels.

L’entrada per al concert d’Havaneres Solidàries a benefici del centre comarcal d’educació especial Els Àngels té el preu de 10 €, tot i que l’organització ubicarà una urna al vestíbul del teatre per tal que es puguin fer altres aportacions.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp