La Taula Palamós Solidari fa una crida per a captar voluntaris que se sumin al Recapte d’Aliments a la Costa Brava que es durà a terme els dies 2 i 3 d’agost

Palamós se suma al Recapte d’Aliments a la Costa Brava que es durà a terme els dies 2 i 3 d’agost a diversos municipis del litoral gironí. El Recapte d’Aliments a Palamós tindrà lloc en els supermercats Mercadona i Caprabo que s’han sumat a la iniciativa.

La campanya és una iniciativa de la Fundació Banc dels Aliments Girona, a Palamós és coordinada per les entitats que formen la Taula Palamós Solidari amb la col•laboració de l’Àrea de Cooperació i Solidaritat de l’Ajuntament de Palamós.

Campanya de captació de voluntaris
A cada punt de recollida es necessitarà un grup d’entre 12 i 18 persones voluntàries que en torns de 3-4 hores ajudin a comunicar la campanya i a recollir aliments.

Amb l’objectiu de poder comptar amb el màxim nombre de persones que garanteixin la realització del recapte, la Taula Palamós Solidari amb la col•laboració de l’Ajuntament de Palamós, han iniciat a la vila una campanya de captació de voluntaris i voluntàries.

Les persones interessades a formar part d’aquest voluntariat es poden adreçar al Punt Jove de Palamós (carrer de Santa Marta, 6, horari: de 9 a 14h i de 17 a 20h) on podrà omplir la butlleta d’inscripció. El període per a poder fer la inscripció s’allargarà fins al dijous 1 d’agost, dia que és previst realitzar una reunió informativa per a tots els voluntaris inscrits que tindrà lloc en el mateix Punt Jove de Palamós, a partir de les 19 h.

Dotació de més aliments per al CDA
Tots els productes recollits durant aquesta campanya es destinaran al Centre de Distribució d’Aliments (CDA) que s’ubica a Palamós. Aquests aliments es lliuraran a les famílies que ho requereixin mitjançant criteris baremats prèviament pels tècnics de l’Àrea d’Acció Social i Ciutadania de l’Ajuntament de Palamós.

El Centre de Distribució d’Aliments a Palamós es troba ubicat al número 32 del carrer d’Àngel Guimerà.

Els CDA tenen com a objectiu avançar i consolidar la feina que les institucions públiques i privades realitzen envers les persones que es troben en situació de pobresa i exclusió social, ampliant el nivell de cobertura de les necessitats bàsiques primàries i reforçant la dimensió promocional i educativa amb les famílies i el treball en xarxa.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

Relacionades per entitat