La Taula Palamós Solidari organitza una nova edició del Mercat de la Joguina Solidària

El proper dissabte 10 de desembre Palamós torna a posar en marxa el tradicional Mercat de la Joguina Solidària que enguany arriba a la seva 12a edició i que és organitzat per la Taula Palamós Solidari i el Departament de Cooperació i Solidaritat de l’Ajuntament de Palamós.

Com de costum el Mercat es realitzarà en dos dissabtes, el primer el dia 10 i el segon el dia 17. Aquestes dues jornades i durant tot el dia, de 10 a 20 h, el Mercat de la Joguina Solidària s’ubicarà a la plaça dels Arbres coincidint amb l’entrada del carrer Major, on totes les persones que hi vulguin participar podran adquirir, a preus molt mòdics, joguines de segona mà en bon estat.

En cas de pluja l’organització traslladarà el Mercat als locals del Punt Jove de Palamós, situat al carrer de santa Marta, 6 (davant aparcament de la Cooperativa).

Pe tal de poder aconseguir el màxim nombre de jocs i joguines de segona mà, es demana la participació de totes les famílies del municipi, aportant les joguines que els seus fills ja no utilitzen i que ara poden seguir aportant il•lusió en mans d’altres infants més necessitats.

La campanya del mercat de la joguina solidària permet poder fer arribar joguines a infants de famílies sense recursos, i també, recaptar fons per a projectes solidaris.

Fomentar els valors de la solidaritat
La campanya del Mercat de la Joguina Solidària proposa potenciar els valors solidaris entre els palamosins i principalment entre els joves i infants del municipi.

D’aquesta manera amb l’aportació d’una joguina que ja no s’utilitza, però que està en bon estat, es vol fer conscients els infants del valor de les coses, de les necessitats de la gent més necessitada que tenim al nostre entorn, de la importància de reutilitzar i reciclar, o bé, es dóna l’oportunitat a moltes famílies de poder oferir joguines als seus infants sense necessitat de fer front a grans despeses.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

Relacionades per entitat