La Unió Esportiva Costa Brava i l’Ajuntament de Palamós signen l’acord de col•laboració

La Unió Esportiva Costa Brava i l’Ajuntament de Palamós han signat l’acord de col•laboració mitjançant el qual el primer equip d’aquesta entitat esportiva jugarà tots els partits de la Primera Real Federación Española de Futbol, de la temporada 2021-2022, a l’estadi municipal de futbol Palamós-Costa Brava, i amb la previsió de poder ampliar aquest període a temporades vinents.

Ahir dijous 2 de setembre l’alcalde de Palamós, Lluís Puig i la presidenta de l’entitat esportiva, Isabel Tarragó, varen signar el document de conveni, que estableix la cessió d’ús de l’estadi a favor de l’entitat esportiva, quan el seu primer equip de futbol tingui competició o bé per a realitzar els entrenaments previs a aquesta.

L’acord estableix que el club aboni les taxes municipals establertes per a la utilització del camp, així com les despeses de totes les actuacions de manteniment i inversions que s’hagin de realitzar a l’estadi i que vinguin demanades per la RFEF. La Unió Esportiva Costa Brava també és responsabilitat de la seguretat i la neteja de les instal•lacions a cadascuna de les jornades de competició que utilitzin l’estadi, així com dels desperfectes que es puguin ocasionar i del cost addicional del manteniment de la gespa, derivat de l’augment d’ús.

A canvi l’Ajuntament de Palamós cedeix a l’entitat esportiva la utilització de les instal•lacions de l’estadi municipal, així com l’explotació de la publicitat estàtica i dels bars, els dies de competició del primer equip de la Unió Esportiva.

En aquest punt cal destacar que el club llagosterenc ha transferit al Palamós CF el dret que té sobre els bars, perquè sigui aquesta entitat palamosina la que en pugui treure un rendiment econòmic també en els partits que disputi de la Unió Esportiva Costa Brava. De la mateixa manera s’ha actuat pel que fa a la publicitat exterior de l’estadi municipal, que la Unió Esportiva li ha cedit al Palamós.

La bona relació entre l’entitat esportiva llagosterenca i Palamós ha estat el principal al•licient d’aquest acord. Cal recordar que el Llagostera ja va ubicar la seva seu a l’estadi de futbol de Palamós durant tres temporades, concretament entre el 2014 i el 2017, i que ara ho farà també cercant un equipament esportiu amb les màximes condicions tal com s’estableix en el reglament de la nova Primera RFEF.

La Unió Esportiva Costa Brava agraeix a l’Ajuntament de Palamós la seva col•laboració i predisposició a facilitar la utilització de les seves instal•lacions esportives, destacant també la il•lusió de tornar a l’estadi municipal. Per a Palamós establir aquesta nova col•laboració suposa un destacat impuls en la promoció i difusió del municipi.

L’acord establert entre les dues parts no suposarà en cap cas l’alteració en l’activitat o l’ús que en fa d’aquestes instal•lacions esportives el Palamós Club de Futbol.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp