La Unió Esportiva Llagostera jugarà de nou a Palamós la temporada vinent

La Unió Esportiva Llagostera-Costa Brava i l’Ajuntament de Palamós han arribat a un acord mitjançant el qual el primer equip d’aquesta entitat esportiva podrà jugar tots els partits de la Primera Real Federación Española de Futbol, de la temporada 2021-2022, a l’estadi de futbol Palamós-Costa Brava, i amb la previsió d’ampliar aquest període a properes temporades.

La bona relació entre l’entitat esportiva llagosterenca i Palamós ha estat el principal al•licient d’aquesta decisió que durant les properes setmanes s’oficialitzarà en un nou conveni.

Cal recordar que el Llagostera ja va ubicar la seva seu a l’estadi de futbol de Palamós durant tres temporades, concretament entre el 2014 i el 2017, i que ara ho farà també cercant unes instal•lacions amb les màximes condicions tal com s’estableix en el reglament de la nova Primera RFEF.

L’Ajuntament de Palamós i la U.E. Llagostera manifesten la bona voluntat d’ambdues parts que han fet possible l’acord. El Llagostera agraeix a l’Ajuntament de Palamós la seva col•laboració i predisposició a facilitar la utilització de les seves instal•lacions esportives, destacant també la il•lusió de tornar a Palamós i al seu estadi municipal. Per a Palamós establir aquesta nova col•laboració amb la U.E. Llagostera suposa un destacat impuls en la promoció i difusió del municipi.

Aquest acord establirà que l’Ajuntament de Palamós permeti a la UE Llagostera la utilització de l’estadi de futbol per a la realització d’un o dos entrenaments a la setmana i del corresponent partit de lliga, o altres competicions en les quals participi l’equip, aplicant per això a l’entitat esportiva la taxa estipulada a les Ordenances fiscals.

A canvi l’Ajuntament de Palamós es compromet a tenir aquestes instal•lacions amb les millors condicions per a la utilització esportiva que n’ha de fer el primer equip del Llagostera durant tota la temporada 2021-2022.

L’acord establert entre les dues parts no suposarà en cap cas l’alteració en l’activitat o l’ús que en fa d’aquestes instal•lacions esportives el Palamós Club de Futbol.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp