La Universitat de Barcelona premia la jove estudiant palamosina, Raquel Hidalgo, pel seu treball de recerca en turisme

El treball de recerca “Benvinguts a Palamós. Memòria de la guia turística de Palamós”, l’autora del qual és la Jove estudiant palamosina Raquel Hidalgo Freixa, va ser guardonat ahir dijous 17 d’octubre, a Barcelona, amb el tercer premi de la VII edició dels reconeguts Premis als Treballs de recerca en Turisme de Batxillerat 2012-2013 que atorguen en l’àmbit de tota Catalunya la Universitat de Barcelona i la Fundació Gaspar Espuña, amb la col•laboració de la Generalitat de Catalunya.

L’acte d’ahir va ser presidit pel president de la Generalitat de Catalunya i va comptar amb la presència dels màxims representants de les entitats organitzadores i dels departaments d’Ensenyament, Joventut i Empresa de la Generalitat.

Segon premi en poc temps
Aquest és el segon premi que s’atorga en poc temps a aquest treball de Raquel Hidalgo, actualment estudiant universitària, ja que el passat mes d’abril també va ser guardonat a nivell local amb el Premi de Recerca Vila de Palamós 2012-2013, que organitza l’Ajuntament de Palamós mitjançant el Servei d’Arxiu Municipal de Palamós.

En aquell moment el jurat del Premi de Recerca Vila de Palamós va valorar el treball “Benvinguts a Palamós. Memòria de la guia turística de Palamós” com una eina de divulgació del municipi de Palamós, pulcre de disseny i de fotografia amb una notable recopilació de dades que el treball presentava de manera suggerent.

El jurat en destacà també, el fet que la recerca realitzada presentava el procés de creació que es requeria per a l’edició d’una guia turística, el treball de camp en el territori, l’esforç en la recollida, la sistematització i el tractament de les dades així com la seva manipulació a través d’aplicacions específiques, i la cura en la plasmació de la informació així com el resultat obtingut amb un disseny atractiu.

Premi també per a l’escola i la tutoria del treball
El tercer premi als Treballs de recerca en Turisme de Batxillerat 2012-2013 que ara obté Raquel Hidalgo li suposarà una aportació de mil euros al cost dels estudis universitaris que realitzi.

Aquest premi també ha reconegut l’escola Vedruna de Palamós on cursava el darrer curs de batxillerat Raquel Hidalgo, així com la professora d’aquest centre que li va fer la tutoria del treball. L’acte va comptar amb la presència de les professores de l’escola Vedruna, Hortènsia Tauler, en representació del centre, i de Maite Gàzquez, tutora del treball de Raquel Hidalgo.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

24/07/2024

Relacionades per entitat