L’activitat familiar ‘Segueix l’estel d’Orient’, novetat per esperar l’arribada de Ses Majestats a Palamós

Tot a punt per a l’arribada dels Reis d’Orient a Palamós, enguany amb la novetat d’una activitat familiar per a fer que l’espera sigui el més amena possible. Demà dimarts 3 i dimecres 4 de gener, l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Palamós ha organitzat l’activitat ‘Segueix l’Estel d’Orient’ que oferirà als més petits i les seves famílies descobrir la història dels Reis d’Orient tot jugant i superant proves per a omplir el seu Passaport Reial.

Aquesta activitat, tindrà lloc dimarts i dimecres de 17 a 20 h en quatre places diferents del municipi en un recorregut itinerant on cada espai estarà guarnit i ambientat amb un dels tres Reis d’Orient.

En concret, la plaça de La Gorga, estarà dedicada al Rei Melcior; la de l’Església, al Rei Baltasar; la del Forn, al Rei Gaspar i, per últim, la plaça de la Capella del Carme, estarà dedicada a l’Estel d’Orient. L’activitat és gratuïta i oberta a tothom.

Arribada de Ses Majestats i cavalcada
Dijous 5 de gener Palamós celebrarà la tradicional arribada de Ses Majestats els Reis d’Orient, on l’espectacle de làser nadalenc amb música a l’estenedor de xarxes, a les 17.45 h, farà que l’espera de l’arribada de Ses Majestats sigui un moment molt especial.

A partir de les 18 h, com és habitual, els tambors i les gralles de l’Orquestra de Reis anunciaran l’arribada de Ses Majestats amb vaixell per mar, que desembarcaran al port i, tot seguit, es desplaçaran a peu fins a l’escenari situat a l’estenedor de xarxes per a poder donar la salutació i benvinguda a tots els nens i nenes de Palamós i Sant Joan.

La cavalcada dels Reis d’Orient començarà a les 19 h des de Sant Joan i arribarà fins a l’església de Santa Maria del Mar de Palamós on, a les 19.45 h tindrà lloc l’adoració dels Reis. Ses Majestats baixaran de les seves carrosses a l’inici del carrer de Dídac Garrell i faran un recorregut a peu des d’aquesta via, passant pel carrer Major i fins arribar a l’església. Seguidament a les 20 h, al Teatre La Gorga es farà la tradicional salutació de Ses Majestats a tots els infants.

L’espera de la cavalcada, pels voltants de les 19 h, estarà amenitzada amb l’actuació de la Batucada Repercussions pels carrers del centre de la vila.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Cultura

25/07/2024

Relacionades per entitat