L’activitat “Petits Xefs” tancarà dijous les seves sessions d’estiu amb la participació de Guillem Serrat, guanyador del programa MasterChef Júnior

L’Espai del Peix tancarà dijous vinent 25 d’agost, la temporada de l’activitat “Petits Xefs”, que des del passat 14 de juliol s’ha programat cada dijous, adreçat a infants de 8 a 14 anys, amb l’objectiu de permetre a la mainada conèixer de prop receptes d’espècies pesqueres locals, elaborant ells mateixos, algunes receptes de temporada.

Aquesta darrera sessió vol ser molt especial i per això es comptarà amb la participació del cuiner terrassenc de 13 anys, Guillem Serrat, guanyador del programa MasterChef Júnior, de TVE.

Aquest jove xef realitzarà el taller, juntament amb la cuinera de l’Espai del Peix, explicant als infants participants la recepta prevista per aquest dia, i compartint amb aquests la seva experiència amb motiu del seu pas pel destacat talent culinari televisiu.

La sessió finalitzarà amb una demostració de cuina de Guillem Serrat, que elaborarà una recepta, amb l’ajuda dels infants participants en el taller, i on també podran assistir-hi les famílies d’aquests “Petits Xefs”.

Guillem Serrat va guanyar el programa MasterChef Júnior presentant un menú que comptava, en els entrants, amb una recepta que feia protagonista un tàrtar de gamba vermella, inspirada en els estius que passa a Palamós amb la seva família.

El juny passat va ser nomenat Ambaixador de la Gamba de Palamós 2022, coincidint amb la realització de la Fira de la Gamba de Palamós, en reconeixement de la seva vàlua i projecció en l’àmbit de la cuina, i per al foment que ha fet del producte pesquer de la gamba, realitzat durant la seva participació en el reconegut programa televisiu.

Reserva prèvia
El preu d’aquest taller és de 14 € i té lloc a l’Espai del Peix (1r pis de l’edifici de la llotja del port pesquer de Palamós). Per a poder participar-hi és imprescindible realitzar reserva prèvia.

Per a més informació, reserves i venda de tiquets: www.museudelapesca.cat, o bé al mateix equipament del Museu de la Pesca (port pesquer, s/n Palamós), tel: 972 600 424.

Familiaritzar l’infant amb el peix
“Petits Xefs” esdevé una activitat dinàmica i divertida per familiaritzar els joves amb el peix, en l’elaboració de les receptes proposades per part dels mateixos infants i amb l’assessorament dels cuiners de l’Espai del Peix.

Aquesta aproximació tan directa i lúdica amb el peix i la seva gastronomia, és un destacat recurs pedagògic i nutricional per aquests infants per tal que es familiaritzin més amb el producte del peix i, d’aquesta manera, l’incorporin més fàcilment a la seva alimentació diària.

Els continguts del taller “Petits Xefs” varien a cada sessió, combinant el peix en receptes de pasta, verdura, amanides o entrants, alhora que receptes dolces, que cada participant ajudarà a elaborar i que després portarà a casa seva.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

Relacionades per entitat